ΚΟΣΜΟΣ

Η Κιμ Καρντάσιαν χωρίς ίχνος μέικ απ: Στα «παρασκήνια» της προετοιμασίας για τα Χριστούγεννα

H Kιμ Καρντάσιαν
H Kιμ Καρντάσιαν
Tik Tok

Η Kιμ Καρντάσιαν και η κόρη της Noρθ Γουέστ...παρέσυραν τους θαυμαστές τους στα παρασκήνια καθώς ετοιμάζονται για το επικό πάρτι της οικογένειάς τους την παραμονή των Χριστουγέννων 

Σε ένα viral στιγμιότυπο που κοινοποιήθηκε χθες (26.12) στο TikTok, το δίδυμο μαμάς-κόρης φαίνεται να περιποιούνται από την κορυφή μέχρι τα νύχια από μια ομάδα κορυφαίων καλλιτεχνών μακιγιάζ, κομμωτών και τεχνικών νυχιών. Το κλιπ ξεκινά με μια ματιά στo «πριν» για την 43χρονη Κιμ Καρντάσιαν, η οποία πρόσφατα πήγε σε μια διάσημη δερματολόγο, χωρίς μακιγιάζ και με εμφανώς βρεγμένα μαλλιά χωρίς εξτένσιον.

«Ετοιμαστείτε μαζί μας για το πάρτι της παραμονής Χριστουγέννων» αναφέρει η λεζάντα. Η επιδερμίδα της φαινόταν αψεγάδιαστη και τα τέλεια φρύδια της ήταν περιποιημένα. Η 10χρονη Νορθ 10 ετών, κάνει νεύμα στην κάμερα ενώ κάθεται στην glam καρέκλα της, φορώντας αξιολάτρευτες χριστουγεννιάτικες πιτζάμες. Σε μια κοντινή λήψη, η Kιμ έχει τα μάτια της κλειστά, ενώ ο makeup artist της δημιούργησε αβίαστα ένα δραματικό βλέμμα σκιάς ματιών.

Δεν έμοιαζε να έχει ακόμη μέικαπ, αλλά το πρόσωπό της φαινόταν να είναι «σχεδόν άβαφτο» — μια τεχνική που δημιουργήθηκε από τη διασημη makeup artist Mary Phillips που τοποθετεί το κρεμώδες ρουζ, το μπρονζερ και το περίγραμμα πριν από την εφαρμογή μέικαπ. Στη συνέχεια, η Kιμ φαίνεται να αφαιρεί το προηγούμενο βερνίκι νυχιών της και να ετοιμάζεται για το νέο της μανικιούρ και πεντικιούρ.

Η Nορθ έβαψε τα νύχια της μαύρα για την οικογενειακή περίσταση. Για να κλείσει το κλιπ, η διάσημη ινφλουένσερ κάνει το σήμα της ειρήνης ενώ η ομάδα της βάζει τις τελευταίες πινελιές στα μαλλιά και το μακιγιάζ της.

Η οικογένεια Καρντάσιαν-Τζένερ συγκεντρώθηκε την παραμονή των Χριστουγέννων για να γιορτάσει στην έπαυλη Calabasas της Kιμ αξίας 60 εκατομμυρίων δολαρίων. Η ιδρυτής του κολοσσού SKIMS ανέβασε φωτογραφίες από το σουαρέ την Τρίτη που την έδειχναν να ποζάρει με τα τέσσερα παιδιά της — Nορθ, 10, Σαιντ 8, Σικάγο 5 και Πσαλμ 4 ετών— μπροστά σε μια διάταξη χριστουγεννιάτικων δέντρων.

Ο πατέρας τους Kάνιε Γουέστ καθώς και η νέα σύζυγός του, Μπιάνκα Σένσορι, 28 ετών, απουσίαζαν αισθητά από την ετήσια εκδήλωση. Η North ωστόσο τίμησε τον ράπερ φορώντας μια από τις πιο εμβληματικές εμφανίσεις του στην οικογενειακή εκδήλωση την Κυριακή. Φόρεσε το ίδιο διακοσμημένο μπουφάν Balmain που φόρεσε ο μπαμπάς της στο Met Gala το 2016.

Η Kιμ Καρντάσιαν υπέβαλε αρχικά αίτηση διαζυγίου από τον Κάνιε τον Φεβρουάριο του 2021 μετά από σχεδόν επτά χρόνια γάμου, αλλά οι διαφωνίες σχετικά με την επιμέλεια καθυστέρησαν τη διαδικασία. Προηγουμένως είχε παραδεχθεί ότι είναι «πολύ δύσκολο» να έχει συνεπιμέλεια με τον πρώην σύντροφό της, αλλά έκτοτε συμφώνησαν να έχουν κοινή επιμέλεια και «ίση πρόσβαση» στα τέσσερα παιδιά τους. Όσον αφορά την υποστήριξη των παιδιών, το TMZ αποκάλυψε προηγουμένως ότι η λαμβάνει 200.000 δολάρια μηνιαίως.