ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος με φωτογραφία της Κιμ Καρντάσιαν: Εμφανίστηκε με δύο... αντίχειρες - «Γκουρού του φώτοσοπ...»

H Κιμ και η Κλόι Καρντάσιαν
H Κιμ και η Κλόι Καρντάσιαν
ΑΡ

Πλήθος αντιδράσεων προκάλεσε μία φωτογραφία της Κιμ Καρντάσιαν όπου απεικονίζεται με δύο αντίχειρες.

Η Κιμ Καρντάσιαν δημοσίευσε σειρά φωτογραφιών με την οικογένειά της μπροστά σε ένα παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο σκηνικό. Η σταρ του ριάλιτι ποζάρει με μία τούλινη τουαλέτα με γούνινες λεπτομέρειες, την οποία επέλεξε ειδικά για το χριστουγεννιάτικο πάρτι.

Σε μία από τις φωτογραφίες η Κιμ χαμογελά δίπλα στην κόρη της Νορθ, έχοντας ενωμένα τα χέρια της. Αν κανείς κοιτάξει πιο προσεκτικά διαπιστώνει ότι συμβαίνει κάτι περίεργο συμβαίνει με τους αντίχειρές της, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που άρχισαν να αναρωτιούνται γιατί έχει δύο αντίχειρες.

«Γιατί έχεις δύο αντίχειρες στην τέταρτη φωτογραφία;» ρώτησε ένας από τους ακολούθους της. «Φωνάζει για ατύχημα της Τεχνητής Νοημοσύνης» έγραψε ένας άλλος, ενώ ένας τρίτος σχολίασε: «Χα χα, όλοι ξέρουμε ότι η Κιμ είναι περιβόητη για το φώτοσοπ». Δεν είναι όλοι πεπεισμένοι ότι επρόκειτο για λάθος του φώτοσοπ. «Οι γροθιές της είναι ενωμένες», έγραψε ένας άλλος χρήστης.

Η μαμά τεσσάρων παιδιών δεν έχει μιλήσει δημόσια για τους ισχυρισμούς, αλλά σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που κατηγορείται οτι «πείραξε» τις φωτογραφίες της. Τον Απρίλιο, η σταρ των «Kαρντάσιαν» κατηγορήθηκε ότι επεξεργάστηκε μια selfie της στον καθρέφτη, αφού οι θαυμαστές της παρατήρησαν ότι έλειπε το μεσαίο της δάχτυλο από τη φωτογραφία.

«Γιατί αυτή η εικόνα δέχθηκε τόσο μεγάλη επεξεργασία;…. Το δεξί πλαϊνό δάχτυλο σβήστηκε και οι εσωτερικοί μηροί στα αριστερά είχαν πίξελ στα τελειώματα» έγραψε ένας θαυμαστής.