ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Τουρίστρια έπεσε από γκρεμό σε πάρκο και σκοτώθηκε - Είχε πάει να βγάλει φωτογραφίες

ΗΠΑ: Τουρίστρια έπεσε από γκρεμό σε πάρκο και σκοτώθηκε - Είχε πάει να βγάλει φωτογραφίες

ΗΠΑ: Τα βίντεο από τη διάσωση που ανέβασε ο σύζυγός της

Μια γυναίκα από τη Σιγκαπούρη γλίστρησε και έπεσε από γκρεμό 30 μέτρων στο πάρκο Minnewaska State Park Preserve στη Νέα Υόρκη και υπέκυψε στα τραύματά της. Ο σύζυγός της σε μια συγκινητική ανάρτηση δημοσίευσε τα βίντεο από την διάσωσή της.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Νέας Υόρκης δήλωσε ότι το ζευγάρι σταμάτησε για να τραβήξει φωτογραφίες στην άκρη του γκρεμού όταν η 39χρονη Νουρ Αισιά Μπίντε Ακμπάρ γλίστρησε και έπεσε από ύψος 30 περίπου μέτρων. Ο σύζυγός της κάλεσε την αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν διασώστες.

Στο βίντεο που μοιράστηκε ο σύζυγος δύο μέρες μετά τον θάνατό της, φαίνεται η άτυχη μέσα σε κλαδιά και φύλλα και τους διασώστες να την έχουν πλησιάσει.

«Σας ευχαριστούμε. Είναι ακόμα ζωντανή;» ακούγεται να τους ρωτά. Μια γυναίκα του απαντά: «Είναι με τον άνδρα να κλαίει. Μπορείτε παρακαλώ να μου πείτε τι συμβαίνει;» τους ρωτά. Κάποιος δίνει μια απάντηση που δεν ακούγεται και λέει: « Σας ευχαριστώ».

Η γυναίκα ενώ είχε επικοινωνία με τον ιατρικό προσωπικό δεν τα κατάφερε καθώς τα τραύματά της ήταν σοβαρά και κατέληξε, σύμφωνα με την Daily Mail.