ΚΟΣΜΟΣ

Zoύκερμπεργκ: Το ξεκαρδιστικό βίντεο που ανέβασε - «Όταν η γυναίκα σου σε πιάνει στα...πράσα»

O Mαρκ Ζούκερμπεργκ
O Mαρκ Ζούκερμπεργκ

Ο διευθύνων Σύμβουλος της Meta, Μαρκ Ζούκερμπεργκ έδωσε μία γεύση από το τεράστιο κρυσφύγετό του στο Instagram γράφοντας με χιούμορ, «Όταν η γυναίκα σου σε πιάνει στο καταφύγιο»

Το «ησυχαστήριο» του Μαρκ Ζούκερμπεργκ ενός εκ των πλουσιότερων ανθρώπων στον κόσμο, περιλαμβάνει μια γιγαντιαία οθόνη και διάφορα βιντεοπαιχνίδια, όπου φέρεται να καταφεύγει με τους φίλους του για να χαλαρώσει. Σε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram την Πέμπτη, ο 39χρονος μεγιστάνας εμφανίζεται να παίζει videogame με τους φίλους του μέσα σε έναν τεράστιο «ιδιωτικό κινηματογράφο» πριν κάνει έφοδο η σύζυγός του, Πρισίλα Τσαν.

Το στιγμιότυπο ξεκινάει με την 38χρονη Τσαν, να κρατά το κεφάλι της κάτω καθώς προχωράει προς την πόρτα του «bunker» του Zuckerberg. Στο viral ηχητικό απόσπασμα που ακολουθεί οι δύο ανδρες αναφέρουν, «Κανείς δεν πρόκειται να μάθει, θα μάθουν; πώς θα μάθουν;» προτού η κα Ζούκερμπεργκ κοιτάξει την κάμερα και αναφωνήσει: «Το ήξερα»

Αφού πατήσει έναν κωδικό σε ένα μαύρο κουτί έξω από την πόρτα, ανοίγει, δείχνοντας τον Ζούκερμπεργκ και τους φίλους του να έχουν αφοσιωθεί πλήρως στο παιχνίδι. Η Τσαν ρωτά: «Πάλι;» και της λένε: «Ναι. Θα σηκωθούμε σε λίγα λεπτά» Ο CEO της Meta ανέβασε το βίντεο γράφοντας: «Όταν σε πιάνει η γυναίκα σου στο καταφύγιο, με τη σύζυγό του να σχολιάζει «Η ιστορία της ζωής μου»

Ενώ ο Ζούκερμπεργκ δεν αποκάλυψε την ακριβή τοποθεσία του υπερσύγχρονης «σπηλιάς» του, το Wired ανέφερε τον Δεκέμβριο ότι το συγκρότημά του στη Χαβάη «αποτελείται από περισσότερα από δώδεκα κτίρια με τουλάχιστον 30 υπνοδωμάτια και 30 μπάνια συνολικά Σημείωσαν ότι ο Ζούκερμπεργκ είχε σχέδια να προσθέσει έναν «ιστό από 11 δεντρόσπιτα σε σχήμα δίσκου» και ένα «υπόγειο καταφύγιο 5.000 τετραγωνικών ποδιών».

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο μεγιστάνας της τεχνολογίας έδωσε μια εικόνα για τη ζωή του στη Χαβάη δηλώνοντας ότι ο ίδιος και τα παιδιά του εκτρέφουν βοοειδή στο σπίτι τους. «Οι κόρες μου βοηθούν να φυτέψουμε δέντρα και να φροντίσουμε τα διάφορα ζώα μας. Είμαστε ακόμα νωρίς στο ταξίδι και είναι διασκεδαστικό να το βελτιώνουμε κάθε εποχή», έγραψε στο Instagram. Ο Ζούκερμπεργκ είπε ότι τα βοοειδή «είναι wagyu και angus» και ότι στοχεύει να δημιουργήσει «βοδινό κρέας με την υψηλότερη ποιότητα στον κόσμο».

Ο ίδιος και η σύζυγός του παντρεύτηκαν το 2012 και γιόρτασαν τα 20 χρόνια από το πρώτο τους ραντεβού τον Νοέμβριο. «Γνωριστήκαμε σε ένα πάρτι που μου έκαναν οι φίλοι μου στο κολέγιο όταν νόμιζαν ότι θα με διώξουν από το σχολείο. Της ζήτησα να βγούμε, αλλά της είπα ότι θα έπρεπε να βγούμε σύντομα, γιατί μπορεί να έχω μόνο λίγες μέρες. Αργότερα ξεκίνησα το Facebook, παντρευτήκαμε και τώρα έχουμε τρία υπέροχα κορίτσια. Τι τρελή πορεία», έγραψε ο Ζάκερμπεργκ στο Facebook μαζί με μια παλιότερη φωτογραφία τους.