ΚΟΣΜΟΣ

Τομ Κρουζ: Επιστρέφει ως «Πιτ Μάβερικ Μίτσελ» στο Top Gun 3

Τομ Κρουζ
Associated Press

Ο 61χρονος αστέρα υποδύθηκε τον πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας το 1986 και επανήλθε πριν από δύο χρόνια με το Top Gun: Maverick, που σημείωσε μεγάλη επιτυχία διεθνώς.

Ο Τομ Κρουζ ετοιμάζεται να επιστρέψει ως «Πιτ Μάβερικ Μίτσελ» στο τρίτο σίκουελ του Top Gun είναι. Ο 61χρονος αστέρα υποδύθηκε τον πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας το 1986 και επανήλθε πριν από δύο χρόνια με το Top Gun: Maverick, που σημείωσε μεγάλη επιτυχία διεθνώς.

Όπως αναφέρει το Puck News, η Paramount ανέθεσε στη σεναριογράφο του Top Gun: Maverick, Έρεν Κρούγκερ να ξεκινήσει τη συγγραφή του σεναρίου για το δεύτερο σίκουελ του Top Gun. Από την πλευρά του ο ενημερωτικός ιστότοπος The Hollywood Reporter ανέφερε ότι το στούντιο σχεδιάζει να αναθέσει τη σκηνοθεσία και πάλι στον Τζόζεφ Κοζίνσκι και να πλαισιώσει εκ νέου τον Τομ Κρουζ με τους Γκλεν Πάουελ και Μάιλς Τέλερ.

Η είδηση προκάλεσε αίσθηση στο Χόλιγουντ, αφού ο Τομ Κρουζ υπέγραψε πρόσφατα μια νέα συμφωνία συνεργασίας με το ανταγωνιστικό στούντιο της Warner Bros.

Ο Τομ Κρουζ θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε ταινίες της Warner Bros, αλλά το συμβόλαιο δεν είναι αποκλειστικό. Κι αυτός είναι ο λόγος που πρακτικά μπορεί να συνεργαστεί με την Paramount στο Top Gun 3.