ΚΟΣΜΟΣ

Χάρι - Μέγκαν: «Yιοθέτησαν» την... κότα της Ντε Τζένερις - «Θα ζήσει βασιλικά» λένε οι ακόλουθοι της

Χάρι - Μέγκαν: «Yιοθέτησαν» την... κότα της Ντε Τζένερις - «Θα ζήσει βασιλικά» λένε οι ακόλουθοι της

Η Έλεν Ντε Τζένερις αποκάλυψε ότι η κότα ακούει στο όνομα «Sinkie»

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ «υιοθέτησαν» μια από... τις κότες της Έλεν Ντε Τζένερις που δεχόταν... bullying στο κοτέτσι.

Η πρώην παρουσιάστρια του talk show, «Elen» της οποίας το σπίτι στο προάστιο του Μοντεσίτο απέχει μόλις πέντε λεπτά με το αυτοκίνητο από την έπαυλη του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσσεξ και είναι φίλη με το ζευγάρι.

Η Έλεν αποκάλυψε ότι η κότα ακούει στο όνομα «Sinkie» επειδή εγκαταστάθηκε σε έναν παλιό πέτρινο νεροχύτη στην πίσω αυλή της. «Ξέρω ότι είναι ηλίθιο όνομα. Μπορείτε να κατηγορήσετε τον Steve Carell για αυτό, που την βάφτισε», αστειεύτηκε η Ντε Τζένερις, αναφερόμενη στον σταρ του The Office, Carell, ο οποίος είναι επίσης στενός της φίλος.

Μάλιστα - σύμφωνα με την Daily Mail - τα υπόλοιπα κοτόπουλα είχαν τραυματίσει την Sinkie αλλά πλέον οι πληγές της επουλώνονται στο νέο του σπίτι!

Γράφοντας κάτω από μια φωτογραφία της Σίνκι να απολαμβάνει το γεύμα με φρέσκο ​​μαρούλι, η Ντε Τζένερις ανέφερε: «Το πόδι της Sinkie είναι σταθερό. Ευτυχώς, οι φίλοι μου ο Χάρι και η Μέγκαν είχαν χώρο στο κοτέτσι τους για ένα ακόμα μέλος. Δεν είμαι σίγουρη ακόμα ποιος θα είναι ο βασιλικός τίτλος της».

Η φωτογραφία φάνηκε να τραβήχτηκε έξω από το μεγάλο ξύλινο κοτέτσι των Σάσσεξ.

Οι θαυμαστές της Έλεν Ντε Τζένερις έκαναν αμέσως προτάσεις για το νέο βασιλικό όνομα της Σίνκι. Ο «HRH Sinkie» ή «Η Lady Sinkington θα ήταν ένας τόσο χαριτωμένος βασιλικός τίτλος για τον Sinkie!»

Ένας άλλος έγραψε: «Η Σίνκι είναι τυχερή. Ο πρίγκιπας Άρτσι και η πριγκίπισσα Λίλιμπετ θα την κακομάθουν».