ΚΟΣΜΟΣ

Ινδία: Επιβάτης αεροπλάνου εγκλωβίστηκε στην τουαλέτα για πάνω από μία ώρα

Ινδία: Επιβάτης αεροπλάνου εγκλωβίστηκε στην τουαλέτα για πάνω από μία ώρα
Getty Images

Ο άτυχος επιβάτης απεγκλωβίστηκε μετά την προσγείωση του αεροσκάφους σε πόλη της Ινδίας, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση σοκ

Μία απίστευτη περιπέτεια βίωσε επιβάτης αεροπορικής εταιρείας στην Ινδία, που χρειάστηκε να μείνει μέσα στην τουαλέτα του αεροσκάφους για περισσότερο από μία ώρα, καθώς η πόρτα είχε κολλήσει και δεν άνοιγε με τίποτα.

Σε μία πτήση της Spice Jet από Βομβάη προς Μπενγκαλούρου, με διάρκεια 105 λεπτά, ένας επιβάτης πήγε στην τουαλέτα, ωστόσο αναγκάστηκε να παραμείνει εκεί, καθώς η πόρτα κόλλησε και εγκλώβισε τον επιβάτη μέσα στον χώρο.

Όπως αναφέρει το BBC, το πλήρωμα αμέσως έσπευσε για βοήθεια, προσπαθώντας πολλάκις να ανοίξουν την πόρτα, χωρίς όμως επιτυχία, ενώ μία αεροσυνοδός, κάποια στιγμή έγραψε ένα σημείωμα και το πέρασε κάτω από την πόρτα, ζητώντας από τον άνδρα να μην πανικοβληθεί.

«Κάναμε το καλύτερο για να ανοίξουμε την πόρτα, μην πανικοβληθείτε. Σε λίγα λεπτά προσγειωνόμαστε, οπότε σας παρακαλούμε κλείστε το καπάκι της λεκάνης, καθίστε πάνω του και προσπαθείστε να κρατηθείτε από κάπου. Όταν ανοίξει η πόρτα του αεροπλάνου, θα έρθει μηχανικός», έγραφε το σημείωμα.

Η αεροπορική εταιρεία, με ανακοίνωσή της ζήτησε συγγνώμη από τον επιβάτη και ενημέρωσε ότι θα τον αποζημιώσει πλήρως για την ταλαιπωρία που υπέστη.

«Καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού το πλήρωμα έδινε βοήθεια και οδηγίες στον επιβάτη. Μετά την προσγείωση ένας μηχανικός άνοιξε την πόρτα της τουαλέτας και προσφέρθηκαν στον επιβάτη οι πρώτες βοήθειες», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της SpiceJet.

Σε τοπικά μέσα αναφέρεται ότι ο επιβάτης ήταν σε κατάσταση σοκ όταν απεγκλωβίστηκε, με αξιωματούχο του αεροδρομίου της Μπενγκαλούρου να δηλώνει στους Times of India «ο καημένος πέρασε όλη την πτήση στην τυοαλέτα και, το χειρότερο ήταν εκεί και κατά την προσγείωση».