ΚΟΣΜΟΣ

Tέιλορ Σουίφτ: Άνδρας συνελήφθη για καταδίωξη κοντά στο σπίτι της ποπ σταρ στη Νέα Υόρκη

H Tέιλορ Σουίφτ
H Tέιλορ Σουίφτ
ΑΡ

Ενας άνδρας συνελήφθη για παρενοχλητική παρακολούθηση (stalking) κοντά στο σπίτι της Τέιλορ Σουίφτ στη Νέα Υόρκη.

Ένας άνδρας συνελήφθη και κατηγορήθηκε για παρενόχληση και καταδίωξη κοντά στο σπίτι της Tέιλορ Σουίφτ στη Νέα Υόρκη. Ο Ντέιβιντ Κρόου, 33 ετών, από το Σιάτλ, συνελήφθη μετά από καταγγελίες για έναν «συναισθηματικά διαταραγμένο άνδρα που ενεργούσε ακανόνιστα».

Το περιστατικό σημειώνεται λίγες μέρες αφότου το σπίτι της Σουίφτ φάνηκε να έχει γίνει στόχος απόπειρας διάρρηξης. Τη στιγμή εκείνη η τραγουδίστρια έλειπε από το σπίτι και ήταν στο γήπεδο για να στηρίξει τον σύντροφό της, αστέρα του αμερικανικού ποδοσφαίρου, Τράβις Κέλσι, καθώς η ομάδα του, οι Kansas City Chiefs έπαιζαν με τους Buffalo Bills. Η αστυνομία δεν έχει επιβεβαιώσει εάν ο ύποπτος της πρώτης σύλληψης συνδέεται με την υπόθεση παρενόχλησης και καταδίωξης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Σουίφτ παρενοχλείται απο εμμονικούς φαν, η διαταραγμένους πολίτες που θέλουν πάση θυσία να την συναντήσουν, παραβιάζοντας την ιδιωτικότητά της. Το 2022 ένας άνδρας συνελήφθη επειδή, όντας μεθυσμένος, προσπάθησε να εισβάλλει με το αυτοκίνητο στο σπίτι της ποπ σταρ.

Σε ένα άλλο περιστατικό παραβίασης, ένας άλλος άνδρας, ο Ρότζερ Αλβαράδο, είχε εισβάλει σπίτι της, όπου εν τέλει εντοπίστηκε από την αστυνομία να κοιμάται στο κρεβάτι της Σουίφτ