ΚΟΣΜΟΣ

Xιου Χέφνερ: Η χήρα του Playboy ισχυρίζεται ότι τα ζώα της θρυλικής έπαυλης πέθαιναν από υποσιτισμό

Xιου Χέφνερ: Η χήρα του Playboy ισχυρίζεται ότι τα ζώα της θρυλικής έπαυλης πέθαιναν από υποσιτισμό

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον Xιου Χέφνερ μετά τον θάνατό του το 2017

Η Κρίσταλ Χέφνερ, χήρα του ιδιοκτήτη του Playboy, Xιου Χέφνερ ισχυρίζεται ότι τα ζώα τις θρυλικής έπαυλης Playboy Mansion πέθαιναν από δίψα και υποσιτισμό.

«Όλα αυτά τα ζώα ήταν τόσο καταθλιπτικά και λυπημένα, περπατούσε δίπλα στα κλουβιά και αντιλαμβανόσουν ότι κανένα από αυτά δεν ήταν χαρούμενο», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο People, η οποία δημοσιεύτηκε το Σάββατο.

«Τόσο λυπηρό», πρόσθεσε. Η Κρίσταλ Χέφνερ, η οποία επίσης ισχυρίζεται ότι τα πουλιά στην έπαυλη πέθαιναν από δίψα στα νέα της απομνημονεύματα, «Only Say Good Things: Surviving Playboy and Finding Myself», έχει μοιραστεί αρκετές περίεργες ιστορίες από τις μέρες που ζούσε στο Playboy Mansion και τον γάμο της με τον Χιου Χέφνερ.

Το πρώην λαγουδάκι του Playboy άρχισε να βγαίνει με τον ιδιοκτήτη του περιοδικού Playboy το 2008, αφού τράβηξε το βλέμμα του σε ένα πάρτι για το Halloween και έμειναν παντρεμένοι μέχρι τον θάνατό του, σε ηλικία 91 ετών, το 2017.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στο People, η 37χρονη Κρίσταλ, περιέγραψε την εμβληματική Playboy Mansion ως ένα κακομεταχειρισμένο αριστούργημα.

Τα τελευταία λόγια του Xιου Χέφνερ λίγο πριν πεθάνει

Η Κρίσταλ Χέφνερ αποκάλυψε τις «τελευταίες λέξεις» που της είπε ο εκδότης του περιοδικού Playboy στο νεκροκρέβατό του, στις 27 Σεπτεμβρίου 2017. Σύμφωνα με το νέο βιβλίο της με τίτλο, «Only Say Good Things: Surviving Playboy and Finding Myself», ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης είπε, «Είμαι εντάξει», καθώς του χορηγούσαν ένεση με αντιβιοτικά. 'Hθελε προφανώς να μην ανησυχήσει τους οικείους του, αναφέρουν τα δημοσιεύματα

Ενώ ο θάνατος του στα 91 του χρόνια είχε αρχικά αποδοθεί σε «φυσικά αίτια», γράφει η 37χρονη Κρίσταλ, ο σύζυγός της πέρασε τις τελευταίες μέρες του παλεύοντας με μια «επιθετική» λοίμωξη από E. coli που ήταν «πολύ ανθεκτική στα αντιβιοτικά και δύσκολο να αντιμετωπιστεί».

Η πρώην Playmate του Playboy είπε στο περιοδικό People ότι ποτέ δεν ήταν πραγματικά «ερωτευμένη» με τον εκλιπόντα σύζυγό της. «Εκείνη τη στιγμή νόμιζα ότι ήμουν στην κορυφή», είπε. «Σκέφτηκα: Ουάου, αν μου αρέσουν όλα όσα του αρέσουν και κάνω όλα όσα θέλει να κάνω, τότε είμαι η αγαπημένη. Και ήμουν, αλλά έχασα τον εαυτό μου στη διαδικασία», είπε, είπε πριν από την κυκλοφορία του βιβλίου της.

Το 2010 - δύο χρόνια αφότου η Κρίσταλ είχε μετακομίσει στο θρυλικό Μέγαρο του Playboy με τον Χιου και τις γυναίκες του - ο εκδότης έκανε πρόταση γάμου στην 24χρονη την παραμονή των Χριστουγέννων. Η κίνησή του προκάλεσε στην Κρίσταλ αμηχανία σχετικά με την ιδέα του γάμου με τον εκατομμυριούχο.

poster

Survivor: Το ειδύλλιο Μαριπόζα - Τζέιμς και το σημάδι στο λαιμό01:03

Σύμφωνα με το βιβλίο της, αποδέχτηκε την πρόταση αλλά διέκοψε τον αρραβώνα μόλις πέντε ημέρες πριν από τον προγραμματισμένο γάμο τους τον Ιούνιο του 2011. Η Κρίσταλ είπε στο People ότι αναζήτησε συντροφιά με τον γιο του Dr. Phil, Jordan McGraw, έναν άντρα με τον οποίο είχε βγει στο παρελθόν, πριν επιστρέψει τελικά στο Playboy Mansion.

Το αστέρι του «Girls Next Door» παντρεύτηκε τον Χιου Χέφνερ στις 31 Δεκεμβρίου του 2012 και έμειναν μαζί από το 2012 έως το 2017. «Συνειδητοποίησα ότι είχα να κάνω με μια πραγματικά μεγάλη ανισορροπία ισχύος», είπε. «Έμοιαζε σαν ένας κόσμος επιτυχίας και φαντασίας, αλλά όλοι πρέπει να κοιμούνται με έναν 80χρονο. Υπάρχει μια τιμή. Όλα έχουν ένα τίμημα.»

Το βιβλίο της περιγράφει επίσης τον πολύ ρυθμισμένο τρόπο ζωής που φέρεται να της είχε επιβάλλει ο Χιου. Σύμφωνα με το μοντέλο, ο Χιου θα έδινε σε κάθε «φίλη» του ένα επίδομα .«Το βερνίκι νυχιών μας δεν θα μπορούσε να είναι παρά κάποιο ουδέτερο χρώμα και σίγουρα όχι γαλλικό μανικιούρ», πρόσθεσε η Κρίσταλ.

Η πρώην Playmate θυμήθηκε επίσης μια περίπτωση που ο Χιουέκανε μια καυστική παρατήρηση για το πώς φαίνονταν οι ρίζες των φυσικών καστανών μαλλιών της. «Έπρεπε λοιπόν να πάω να τα ανοίγω και αυτό έκαιγε το τριχωτό της κεφαλής μου και είχα φουσκάλες», είπε. «Αλλά για κάποιο λόγο, νόμιζα ότι όλα αυτά ήταν φυσιολογικά και αυτό σήμαινε να θεωρείσαι όμορφη στα μάτια του Χεφ».

Τον περασμένο Ιούλιο, η Κρίσταλ αποκάλυψε αποκλειστικά στο The Post το νόημα πίσω από τον τίτλο του βιβλίου της. Θυμήθηκε «μια συνομιλία με τον Χεφ… Με ενημέρωσε: «Μόλις φύγω, σε παρακαλώ πες μόνο καλά λόγια για μένα». «Τήρησα αυτή την υπόσχεση τα τελευταία πέντε χρόνια. Αφού πέρασα από πολλή θεραπεία και ίαση, συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να είμαι ειλικρινής για τον χρόνο μου μαζί του», είπε. «Το βιβλίο έχει να κάνει με τη θεραπεία από ένα τοξικό περιβάλλον».