ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη στις ΗΠΑ: Δολοφόνησε τον πατέρα του και «ανέβασε» το κεφάλι του στο YouTube

Φρίκη στις ΗΠΑ: Δολοφόνησε τον πατέρα του και «ανέβασε» το κεφάλι του στο YouTube

Στο βίντεο του στο YouTube, ο 32χρονος Τζάστιν Μον τα έβαλε με τους μετανάστες και την πολιτική του Τζο Μπάιντεν

Φρίκη προκάλεσε ένα βίντεο στο YouTube, όπου ένας 32χρονος άνδρας κρατούσε μέσα σε πλαστική σακούλα ένα κομμένο κεφάλι (αποδείχθηκε ότι ήταν του πατέρα του) και τα έβαζε με την πολιτική του Τζο Μπάιντεν.

Σύμφωνα με τις Αρχές των ΗΠΑ, ο Τζάστιν Μον, αφού πρώτα αποκεφάλισε τον 68χρονο πατέρα του, γύρισε το αρρωστημένο βίντεο διάρκειας 14 λεπτών, όπου επιδείκνυε το κεφάλι του Μάικλ Μον και κατηγορούσε τον Αμερικανό Πρόεδρο, που έχει αφήσει τόσους παράνομους μετανάστες να μπουν στη χώρα και στέλνει στρατιώτες σε ξένες χώρες να πολεμήσουν.

Μάλιστα το βίντεο έμεινε στον «αέρα» περίπου 6 ώρες, προτού οι διαχειριστές του YouTube το «κατεβάσουν».

«Αυτό είναι το κεφάλι του Μάικ Μον, ομοσπονδιακού υπαλλήλου εδώ και 20 χρόνια και πατέρα μου. Τώρα βρίσκεται στην κόλαση όπου θα περάσει την αιωνιότητα ως προδότης της χώρας του» έλεγε ο Τζάστιν Μον στο βίντεο, ενώ την ίδια ώρα έδινε 1 εκατομμύριο δολάρια σε όποιον αποφάσιζε να δολοφονήσει υψηλόβαθμο έναν αξιωματούχο της κυβέρνησης, όπως τον διευθυντή του FBI ή τον Γενικό Εισαγγελέα των ΗΠΑ.

Ο 32χρονος δράστης συνελήφθει την Τρίτη από τις Αρχές, ενώ το κεφάλι του άτυχου πατέρα του βρέθηκε στο μπάνιο του σπιτιού τους στο Λέβιτον της Πενσιλβάνια.

Πάντως δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Μον είχε απασχολήσει τις Αρχές. Πριν από μερικά χρόνια είχε μηνύσει την κυβέρνηση των ΗΠΑ, ζητώντας αποζημίωση 10 εκατ. δολαρίων, επειδή του είχε δώσει φοιτητικό δάνειο, τον είχε μορφώσει, αλλά δεν του έδινε τη δυνατότητα να βρει δουλειά.