ΚΟΣΜΟΣ

Γερμανίδα πριγκίπισσα γίνεται η πρώτη γαλαζοαίματη που εμφανίζεται γυμνή στο «Playboy»

Γερμανίδα πριγκίπισσα γίνεται η πρώτη γαλαζοαίματη που εμφανίζεται γυμνή στο «Playboy»

Η Xenia είναι δισέγγονη του τελευταίου βασιλιά της Σαξονίας

Η πρώτη αριστοκράτισσα που αποφάσισε να φωτογραφηθεί γυμνή για το περιοδικό «Playboy» είναι μια Γερμανίδα πριγκίπισσα.

Ο λόγος για την Xenia Florence Gabriela Sophie Iris, πριγκίπισσα της Σαξονίας, η οποία ποζάρει topless, θέλοντας όπως υποστηρίζει να δείξει ότι «κάθε γυναίκα είναι όμορφη όπως είναι».

Η 37χρονη δήλωσε ότι θα της προκαλούσε μεγάλη έκπληξη αν η οικογένειά της αγόραζε το περιοδικό, αλλά ελπίζει απλά να «ανεχτούν» την απόφασή της.

Η Xenia είναι σίγουρη, τουλάχιστον, ότι ο προ-προ-προπάππους της, ο τελευταίος βασιλιάς της Σαξονίας, Φρειδερίκος Αύγουστος Γ΄, «θα ενέκρινε σίγουρα την τελευταία της φωτογράφιση».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η πριγκίπισσα Xenia προκαλεί αντιδράσεις για τα δημόσια κατορθώματά της. Το 2011, ο Οίκος των Βέττιν απέρριψε τη διεκδίκηση του τίτλου της μετά την ανακοίνωση της βιογραφίας της: «Xenia: Η ζωή μιας πριγκίπισσας στον 21ο αιώνα».

Παρά την κριτική που της ασκούν κατά καιρούς για τη σχέση της με το στέμμα, η πριγκίπισσα δεν φαίνεται να πτοείται. Έχει εμφανιστεί σε χορευτικά σόου, όπως στο «I'm a Celebrity!» στη χώρα της το 2021, ενώ πιο πρόσφατα ανέλαβε ρόλο σε μια σαπουνόπερα.

Στο βιβλίο της, έγραψε ανοιχτά για το πώς ο πατέρας της αρνήθηκε να την αναγνωρίσει ως κόρη του μέχρι να καταφέρει να το αποδείξει. Η πριγκίπισσα Xenia ισχυρίστηκε, επίσης, ότι ο πατέρας της την κακοποιούσε ως παιδί.