ΚΟΣΜΟΣ

Kάια Γκέρμπερ: Το ατύχημα στην Ελβετία που ανησύχησε τους θαυμαστές της - Γιατί μάτωσε η μύτη της

H κόρη της Σίντι Κρόφορντ
H κόρη της Σίντι Κρόφορντ
ΑΡ

Η κόρη της Σίντι Κρόφορντ, Kάια Γκέρμπερ προκάλεσε ανησυχία με το ματωμένο της πρόσωπο κατά τη διάρκεια των διακοπών της στο Σαιντ-Μόριτζ. Οι θαυμαστές της την κάλεσαν να ζητήσει βοήθεια

Η Kάια Γκέρμπερ προκάλεσε ανησυχία στους θαυμαστές της καθώς μοιράστηκε ένα ανησυχητικό στιγμιότυπο από τις διακοπές της στο Σαιντ-Μόριτζ της Ελβετίας. Απολαμβάνοντας ένα υπέροχο ταξίδι στα χιονισμένα βουνά υπό την αιγίδα του κολοσσού κοσμημάτων Omega, το 22χρονο μοντέλο φαινόταν εντυπωσιακό, προτού τα πράγματα πάρουν τη χειρότερη τροπή.

Η κόρη της Σίντι Κρόφορντ ανέβασε ένα στιγμιότυπο από τη μύτη της που έσταζε αίμα καθώς προσπαθούσε να καθαρίσει την αιμορραγία με ένα χαρτομάντιλο. Στη λεζάντα η νεαρή καλλονή δεν αναφέρθηκε στην τρομακτική ρινορραγία, καθώς έγραψε: «Όμορφο Σεντ Μόριτζ με την οικογένειά μου @omega».

Ωστόσο, το στιγμιότυπο προκάλεσε έντονη ανησυχία στους θαυμαστές της, καθώς έσπευσαν να ρωτήσουν για τον τραυματισμό. Η Αμερικανίδα ηθοποιός και σκηνοθέτης Nατάσα Λιόν έστειλε την αγάπη της στο μοντέλο, καθώς έγραψε: «Ανησυχώ για τη ματωμένη μύτη. Είναι κάτι που προκλήθηκε από το υψόμετρο; Με εκτίμηση, μία ηλικιωμένη γυναίκα που συνδέεται με το Σεντ Μόριτζ.»

Απαντώντας, η Kάια πρόσθεσε: «Νομίζω ότι ήταν μια υπερένταση του συστήματος που προκλήθηκε όταν είδαμε τις Άλπεις για πρώτη φορά. Ωστόσο, τώρα όλα λειτουργούν καλά». Ένας άλλος ρώτησε: «Αιμορραγείς από όλη αυτή την ομορφιά ή σκόνταψες στην πόρτα;»

Κατά τα άλλα το τοπ μόντελ εμφανίστηκε εντυπωσιακό σε άλλα στιγμιότυπα καθώς τυλίχθηκε με ένα υπέροχο σκούρο καφέ χνουδωτό παλτό και μαύρα δερμάτινα γάντια. Η σταρ έκρυψε το πρόσωπό της με μια μαύρη κουκούλα τραβηγμένη πάνω από τα μαλλιά της και ένα ζευγάρι μεγάλα μαύρα γυαλιά ηλίου. Συμπλήρωσε την εμφάνισή της με ένα καλόγουστο χρυσό ρολόι Omega καθώς κοίταζε έξω το εντυπωσιακό χιονισμένο τοπίο.

Η Κάια Γκέρμπερ πόαζαρε πρόσφατα μαζί με άλλες 40 εμβληματικές γυναίκες στο επικό τελευταίο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue Μαρτίου του Eντουαρντ Ένινφουλ. Ο 51χρονος, ο πρώτος άνδρας και ο πρώτος μαύρος συντάκτης της έκδοσης, ανακοίνωσε τον Ιούνιο ότι θα παραιτηθεί για να αναλάβει έναν νέο παγκόσμιο ρόλο στις εκδόσεις Conde Nast.

Για να εξασφαλίσει ότι το τελευταίο του εξώφυλλο θα μείνει στην ιστορία, συγκέντρωσε σε ένα δωμάτιο γυναίκες όπως οι Βικτόρια Μπέκαμ, Τζίτζι Χαντίντ, η Σάλμα Χάγιελ, Όπρα Ουίνφρεϊ και Μάιλι Σάιρους για να ποζάρουν για την αποχαιρετιστήρια λήψη.