ΚΟΣΜΟΣ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Η συνάντηση με τον Τομ Κρούζ και το «αστείο» για την υγεία των αγαπημενων του

O πρίγκιπας Ουίλιαμ με τον Τομ Κρουζ
O πρίγκιπας Ουίλιαμ με τον Τομ Κρουζ
ΑΡ

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ εμφανίστηκε σε φιλανθρωπικό event για τα εναέρια ασθενοφόρα του Λονδίνου. Σε μια περίοδο δύσκολη για τη βασιλική οικογένεια, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου συνομίλησε με τον Τομ Κρουζ και έκανε ακόμη και αστεία για τα προβλήματα υγείας των αγαπημένων του

Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ επέστρεψε στα καθήκοντά του, καθώς η σύζυγός του Κέιτ Μίντλετον αναρρώνει από την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα και ο πατέρας του αρχίζει θεραπείες για την αντιμετώπιση του καρκίνου. Η πρώτη του δημόσια εμφάνιση-έκπληξη σε μια περίοδο δύσκολη για τη βασιλική οικογένεια έγινε σε μία φιλανθρωπική εκδήλωση για τα εναέρια ασθενοφόρα του Λονδίνου.

Ο 41χρονος Πρίγκιπας της Ουαλίας και ο σταρ του Top Gun, 61 ετών, ενώθηκαν στον έρανο στο ξενοδοχείο The OWO το απόγευμα της Τετάρτης. Η φωτογραφία τους με ασορτί σμόκιν και μαύρα παπιγιόν και κοινοποιήθηκε στο X από τη Ρεμπέκα Ίνγκλις της Daily Mail, ώθησε τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου να αναφερθεί σε ένα από τα πιο κομψά κομμάτια της ντουλάπας του. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έκανε νόημα προς τα πόδια του και είπε στον Αμερικανό ηθοποιό: «Δεν έχω φορέσει τις παντόφλες Top Gun απόψε».

Αναφερόταν στα μαύρα βελούδινα loafers Crockett & Jones με κεντημένα αεροπλάνα που έγιναν πρωτοσέλιδα στην πρεμιέρα του Top Gun: Maverick στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Μάιο του 2022, την τελευταία φορά που είδε τον Κρουζ. Κάθε παντόφλα διέθετε ένα F-18 Super Hornet προς τιμήν του αεροσκάφους που εμφανίστηκε στις ταινίες Top Gun. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ υπηρέτησε στο παρελθόν ως πιλότος στη Βασιλική Πολεμική Αεροπορία και ως πιλότος ελικοπτέρου ασθενοφόρου, και το ενδιαφέρον του για την ταινί αλλά και η επιλογή των ενδυμάτων ήταν μία φυσική επιλογή.

Κατά την άφιξή του, απαντώντας σε ερωτήσεις για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών σχολίασε, λακωνικά: «Θα ήθελα να επωφεληθώ αυτής της ευκαιρίας για να σας ευχαριστήσω, επίσης, για τα ευγενικά μηνύματα υποστήριξης για την Κέιτ και τον πατέρα μου, ειδικά τις τελευταίες ημέρες», συνέχισε. «Σημαίνει πολλά για όλους μας».

Συνεχίζοντας σε πνεύμα καλής διάθεσης έκανε μάλιστα ένα αστείο «Είναι δίκαιο να πούμε ότι οι τελευταίες εβδομάδες είχαν μια μάλλον "ιατρική" εστίαση. Έτσι σκέφτηκα ότι θα πήγαινα σε ένα γκαλά για ασθενοφόρα για να ξεφύγω από όλα αυτά!»

Ο Τομ Κρουζ έχει συναντήσει μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας σε πολλές περιπτώσεις όλα αυτά τα χρόνια και είχε δώσει το παρών στην κηδεία της μητέρας του πρίγκιπα Ουίλιαμ, πριγκίπισσας Νταϊάνα, το 1997. Ο ηθοποιός και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ διασταυρώθηκαν πρόσφατα στην πρεμιέρα του Top Gun: Maverick στο Λονδίνο, όπου η ο σταρ του Χόλιγουντ πρόσφερε ιπποτικά το χέρι του στην Κέιτ Μίντλετον καθώς ανέβαινε τις σκάλες φορώντας ένα μακρύ φόρεμα Roland Mouret.

Το αστείο του πρίγκιπα στον Τομ Κρουζ

Η οικειότητα που υπάρχει ανάμεσα στον Ουίλιαμ και τον Τομ Κρουζ φάνηκε και από το αστείο που έκανε ο πρίγκιπας της Ουαλίας για τον ηθοποιό και την ικανότητα του ηθοποιού να πιλοτάρει -κάτι που έχει κάνει και ο Ουίλιαμ για την Air Ambulance.

Μιλώντας για τις ανάγκες του φιλανθρωπικού οργανισμού για δύο ακόμη ελικόπτερα μέχρι τον Σεπτέμβριο για να συνεχίσει το έργο του, είπε: «Θα πρέπει επίσης να αδράξω την ευκαιρία να μιλήσω στον συνάδελφό πιλότο, Τομ Κρούζ. Τομ, ένα τεράστιο ευχαριστώ για τη στήριξη απόψε.

Και αν δεν σε πειράζει μη δανειστείς κανένα από τα νέα ελικόπτερα για την επόμενη ταινία Mission Impossible, θα εκτιμηθεί. Έχουμε δει όλοι στις οθόνες μας -πώς να το θέσω- ότι έχεις διαφορετική αίσθηση 'χρήσης και φθοράς' από τους υπόλοιπους» αστειεύτηκε στη συνέχεια.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ επαίνεσε την «υψηλού επιπέδου φροντίδα» που παρέχεται από την ομάδα Αir Ambulance του Λονδίνου, η οποία μπορεί να φέρει το τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου στον τόπο ενός περιστατικού οπουδήποτε στην πόλη.