ΚΟΣΜΟΣ

Κιμ Γιονγκ Ουν: Ξόδεψε 122.00 λίρες σε... ζαρτιέρες και πούρα, ενώ ο λαός του πεθαίνει από ασιτία

O Kιμ Γιονγκ Ουν ζει μέσα στη χλιδή ενώ ο λαός του υποφέρει
O Kιμ Γιονγκ Ουν ζει μέσα στη χλιδή ενώ ο λαός του υποφέρει

H ελίτ της Βόρειας Κορέας απολαμβάνει ζωή απόλυτης χλιδής, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού υποφέρει από την πείνα. Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την ακόλαστη ζωή του Κιμ Γιονγκ Ουν και των στενών συνεργατών του στο πιο απομονωμένο καθεστώς του κόσμου

Φως στη ζωή απόλυτης χλιδής του Κιμ Γιονγκ Ουν, ο οποίος ικανοποιεί κάθε γούστο και κάθε πανάκριβη επιθυμία του την ώρα που ο λαός του υποφέρει από την πείνα, ρίχνουν μία σειρά από δημοσιεύματα στις βρετανικές ταμπλόιντ. Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας ξόδεψε 122.000 λίρες σε γυναικεία εσώρουχα σε διάστημα ενός χρόνου, την ώρα που «ο πληθυσμός του υποφέρει από εξαθλίωση» γράφουν

Σύμφωνα με τη Mirror και τη Daily Mail, o ισχυρός άνδρας της Πιονγιάνγκ ξόδεψε 122.000 λίρες σε γυναικεία εσώρουχα, όπως σουτιέν, ζώνες, κορσέδες, τιράντες, ζαρτιέρες και καλτσοδέτες σε διάστημα ενός έτους την ώρα που οι πολίτες πεινάνε, σύμφωνα με νέα στοιχεία. Τα στοιχεία του εμπορίου δείχνουν ότι το καταπιεστικό καθεστώς εισήγαγε μια σειρά από πολύ ακριβά αγαθά το 2022, το πιο πρόσφατο έτος με διαθέσιμα στοιχεία.

Τα σέξι εσώρουχα προορίζονται πιθανότατα για τις γκαρνταρόμπες της ελίτ της χώρας και της λεγόμενης «Ομάδας Ευχαρίστησης» των 2.000 γυναικών και κοριτσιών που φέρεται να έχουν προσληφθεί για να παρέχουν στους αξιωματούχους και τους καλεσμένους ψυχαγωγία.

Είναι η ίδια ελίτ που απολαμβάνει αλκοολούχα ποτά και λικέρ αξίας, περίπου, 2.675.000 λιρών, τα οποία προέρχονταν κυρίως από τον κύριο εμπορικό εταίρο της χώρας, την Κίνα. Ωστόσο, η σαμπάνια ήταν αποκλειστικά για μια μειοψηφία, με τις εισαγωγές αφρώδους οίνου να αποτιμώνται σε μόλις 15.000 λίρες ώστε να συνδυαστούν με ένα κινεζικό τυρί πολυτελείας, αξίας 38.000 λιρών!

Εισήγαγαν επίσης, σοκολάτα αξίας 2,1 εκατομμυρίων λιρών το 2022 την ώρα που ξόδεψαν μόλις 80.000 λίρες σε εισαγόμενο χαρτί υγείας το 2022, για το οποίο το κράτος της Βόρειας Κορέας ξόδεψε 675.000 λίρες το 2020 και 1,13 εκατομμύρια λίρες το 2019, όπως γράφει η Daily Mail.

Να σημειωθεί πως τα στοιχεία για το 2021 δεν ήταν διαθέσιμα. «Και στο τέλος μιας κουραστικής ημέρας, οι ανώτεροι αξιωματούχοι χαλαρώnουν με ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι, καθώς η χώρα εισήγαγε κονσόλες βιντεοπαιχνιδιών και επιτραπέζια παιχνίδια αξίας περίπου 203.000 λιρών. Oι απλοί πολίτες την ίδια ώρα αναφέρουν ότι τα τρόφιμα είναι τόσο σπάνια που οι γείτονές τους πεθαίνουν από την πείνα».

Εκτός από τον καπνό και τα πανάκριβα εσώρουχα, η Βόρεια Κορέα ξόδεψε επίσης, περισσότερα από 30 εκατομμύρια λίρες σε γλυκά κατά τη διάρκεια του 2022.

«Τα στοιχεία της έκθεσης είναι σε πλήρη αντίθεση με τα δεινά του φτωχού λαού του έθνους του, με τους περισσότερους να κερδίζουν 1.000 λίρες τον χρόνο» σχολιάζει η Sun από την πλευρά της. Σημειώνεται πως οι 1.000 βρετανικές λίρες είναι περίπου 1.170 ευρώ, συμπληρώνοντας ότι «ο τύραννος, που συναλλάσσεται με την Κίνα, ξόδεψε επίσης, 44 εκατομμύρια λίρες σε πούρα, όπως δείχνουν τα στοιχεία του διεθνούς εμπορίου του 2022».

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, πρόκειται για προϊόντα που εισήχθησαν κυρίως από ΗΠΑ, Ολλανδία, Γερμανία, Ιρλανδία, Κίνα, Ελβετία και Γαλλία. Αντίθετα, η Βόρεια Κορέα εξήγαγε αγαθά αξίας περίπου 253.995.000 λιρών το 2022, κυρίως στην Κίνα, τη Σενεγάλη και την Αρούμπ

Η «Ομάδα Ευχαρίστησης» με τις νεαρές παρθένες

Τα πράγματα που αγοράζει ο Κιμ Γιονγκ Ουν χρησιμοποιούνται για να κρατήσει τους φίλους του πιστούς στο κακό καθεστώς το οποίο διευθύνει και μεταχειρίζεται τους ανθρώπους του βάναυσα». Ο ηγέτης έχει τη δική του Ομάδα Ευχαρίστησης (Pleasure Squad), μια ομάδα έφηβων κοριτσιών που τον ακολουθούν παντού. Έχει αναφερθεί ότι τα κορίτσια στην Ομάδα Ευχαρίστησης πρέπει να είναι ψηλά και όμορφα.

Έχει υποστηριχθεί ότι μερικά από τα άτυχα κορίτσια που επιλέχθηκαν να συμμετάσχουν σε αυτήν την άθλια «παράδοση» είναι μόλις 13 ετών και τα πήραν από το σχολείο πριν υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις για να ελεγχθεί ότι είναι παρθένες για να καταλήξουν τελικά σε μία φρικτή μοίρα σεξουαλικής δουλείας, γράφει η Daily Mirror.

Πολίτες που κατάφεραν να ξεφύγουν από το καθεστώς ισχυρίστηκαν ότι συμμετείχαν σε σεξουαλικά πάρτι υπό την επήρεια μέθης, όπου οι γυναίκες αναγκάζονταν σε δημόσιο σεξουαλικό εξευτελισμό και διάφορα τελετουργικά αν έχαναν σε διάφορα παιχνίδια.

«Γελοίος και κακός ηγέτης»

Η Daily Star σχολιάζει στο δικό της δημοσίευμα: «Ο τρελός δικτάτορας Κιμ Γιονγκ Ουν ξόδεψε πάνω από 120.000 λίρες σε μόλις ένα χρόνο σε σουτιέν ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι στη Βόρεια Κορέα ζουν μια ζωή απόλυτης φτώχειας. Ο κακός ηγέτης κατάφερε να καταβροχθίσει τα μετρητά στο περίεργο φετίχ του παρά τους υποτιθέμενους περιορισμούς των Ηνωμένων Εθνών σε αυτού του είδους τις εισαγωγές.

Η διεθνής απαγόρευση επιβλήθηκε επειδή προσπαθεί να φτιάξει ένα πυρηνικό όπλο και να τοποθετηθεί ως ισχυρός άνδρας στην παγκόσμια σκηνή αλλά αυτές οι τελευταίες αποκαλύψεις τον κάνουν να φαίνεται ακόμα πιο γελοίος». Και συνεχίζει: «Ο Κιμ παραμένει ένας διεθνής παρίας, με ανθρώπους όπως ο Κινέζος δικτάτορας Σι Τζινπίνγκ και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ να είναι οι μόνοι που έχουν κάτι καλό να πουν για αυτόν.