ΚΟΣΜΟΣ

Τζένιφερ Λόπεζ: Mάγεψε στα εγκαίνια πολυτελούς ξενοδοχείου στο Ντουμπάι - Το λαμπερό σόου

Έκλεψε την παράσταση η Τζένιφερ Λόπεζ στο Ντουμπάι
Έκλεψε την παράσταση η Τζένιφερ Λόπεζ στο Ντουμπάι
Ιnstagram

Η Τζένιφερ Λόπεζ έλαμψε στα εγκαίνια ενός νέου πολυτελούς ξενοδοχείου στο Ντουμπάι με ένα ιδιαίτερο σόου για τη σόουμπιζ

Ένα νέο ξενοδοχείο άνοιξε στο Ντουμπάι - το «One&Only One Za'abeel»- και μια ολόκληρη σειρά από αστέρια παρευρέθηκαν στο πάρτι των εγκαινίων το βράδυ της Παρασκευής (9/2).

Η 54χρονη Τζένιφερ Λόπεζ ήταν μια από τις πιο διάσημες παρευρισκόμενες, φορώντας ένα μαύρο στράπλες φόρεμα Gambatista Valli, το οποίο είχε συνδυάσει με μοναδικά αξεσουάρ, σμαραγδένια σκουλαρίκια Sartoro και ασημένια γάντια.

Λίγες ώρες αργότερα άλλαξε και φόρεσε μια αστραφτερή φόρμα για την παράσταση που έδωσε στο κοινό των διασήμων που έσπευσαν στην πολυπληθέστερη πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Ανάμεσά τους η φίλη της JLO, το supermodel Naomi Campbell, η ηθοποιός Vanessa Hudgens, η τενίστρια Emma Radacanu, ο αστέρας του κινηματογράφου Idris Elba και ο μουσικός Mark Ronson.​

Το One&Only One Za'abeel είναι μια συναρπαστική νέα άφιξη για το Ντουμπάι και περιγράφεται ως το «αστικό θέρετρο» του κόσμου. Μετά την παράσταση της JLo, το πάρτι συνεχίστηκε με τους Mark Ronson και Idris Elba στα decks. Η σύζυγος του Idris, Sabrina ήταν εκεί για να στηρίξει τον σύζυγό της.