ΚΟΣΜΟΣ

Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου για... χωρισμένους: Σπάσε ένα αμάξι που γράφει το όνομα του πρώην σου

Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου για... χωρισμένους: Σπάσε ένα αμάξι που γράφει το όνομα του πρώην σου

Αγίου Βαλεντίνου: Μια εταιρεία δίνει τη δυνατότητα να διαλύσει ένα αυτοκίνητο με το όνομα του πρώην συντρόφου σου, δίνοντας σου τη δυνατότητα να έχεις και φωτογραφικά αποδεικτικά στοιχεία

Είσαι χωρισμένος και πληγωμένος από το πρώην αγαπημένο σου πρόσωπο; Πλησιάζει μια από τις χειρότερες ημέρες για εσένα, υπενθυμίζοντας σου την θλίψη που σε διακατέχει την ώρα που όλοι γιορτάζουν την Ημέρα των Ερωτευμένων...

Μια εταιρεία υπόσχεται να πάρει μακριά σου κάθε στεναχώρια, κάνοντας κάθε χωρισμένο να νιώσει όμορφα, την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, με τον πιο απλό τρόπο: Θα διαλύσουν για εσένα, ένα αμάξι, που θα γράφει το όνομα του πρώην συντρόφου σου!

Πιο συγκεκριμένα, το «Scrap Car Comparison», δίνει στους απορριφθέντες εραστές την ευκαιρία, να ονομάσουν ένα αυτοκίνητο με το όνομα από έναν πρώην σύντροφο τους και αφού το αποστείλουν για απόσυρση ή ανακύκλωση, να το δουν να… καταστρέφεται.

Το πρόγραμμα αυτό, στοχεύει να βοηθήσει οποιονδήποτε αντιμετωπίζει έναν χωρισμό να ξεπεράσει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, κάνοντας «κομμάτια» τη στενοχώρια του. Για να το πετύχουν αυτό, οι άνθρωποι πρέπει απλώς να εισαγάγουν το όνομα του ατόμου που θέλουν να «καταστρέψουν», μέσω του ηλεκτρονικού σάιτ του «Scrap Car Comparison».

Πρόκειται για μια ιστοσελίδα με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, στην οποία οι άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα να συγκρίνουν οχήματα απόσυρσης, να γραφτεί επάνω στο δικό τους το όνομα του πρώην τους, και έπειτα να περιμένουν μέχρι τη διάλυση του. Το πρόγραμμα ονομάζεται «Scrap Your Ex» και θα είναι ανοιχτό για μικρό χρονικό διάστημα σε όποιον επιθυμεί να αποβάλει για πάντα από μέσα του τον πρώην σύντροφο του, ο οποίος πιθανότατα να έχει βρεθεί και μέσα στο αμάξι, σβήνοντας έτσι και τις αναμνήσεις του.

Πώς μπορούν οι άνθρωποι να «διαλύσουν» τον πρώην τους;

Το Scrap Car Comparison διευκολύνει οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία, με μια απλή ηλεκτρονική φόρμα. Προβλέποντας υψηλά επίπεδα ζήτησης, μπορεί να μην είναι δυνατή η διάλυση όλων των πρώην, αλλά η μάρκα στοχεύει να καταργήσει όσο το δυνατόν περισσότερους, με τους τυχερούς εραστές να μπορούν να αποκτήσουν ακόμη και φωτογραφικά αποδεικτικά στοιχεία της πράξης!

Αξίζει να σημειωθεί πως η ηλεκτρονική φόρμα κλείνει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου.

Ο David Kottaun, Operations Manager του Scrap Car Comparison σχολίασε: «Δυστυχώς, όλοι μας πιθανότατα θα έχουμε χωρίσει κάποια στιγμή στη ζωή μας και συνειδητοποιούμε πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να το ξεπεράσουμε και να προχωρήσουμε. Ελπίζουμε, παρέχοντας αυτή τη μοναδική μορφή κλεισίματος, η συμβολική απόσυρση ενός πρώην θα βοηθήσει τους ανθρώπους να αφήσουν πίσω τους τη στενοχώρια τους για πάντα».