ΚΟΣΜΟΣ

Τέιλορ Σουίφτ: Δώρισε 100.000 δολάρια στην οικογένεια θύματος των πυροβολισμών στο Κάνσας

Τέιλορ Σουίφτ: Δώρισε 100.000 δολάρια στην οικογένεια θύματος των πυροβολισμών στο Κάνσας

Η Σουίφτ προηγουμένως είχε κάνει μία μεγάλη δωρεά για λογαριασμό των θυμάτων του 2018, για το March for Our Lives, γράφοντας στο  Instagram, τότε ότι κανένας δεν θα έπρεπε να φοβάται την ένοπλη βία.

Η Τέιλορ Σουίφτ προχώρησε σε δύο δωρεές ύψους 50.000 δολαρίων η κάθε μία σε GoFundMe για την οικογένεια της Lisa Lopez-Galvan η οποία σκοτώθηκε στη μαζική επίθεση στη διάρκεια παρέλασης νίκης του Super Bowl των Kansas City Chiefs την Τετάρτη.

Το θύμα, μία αγαπημένη DJ στην πόλη του Κάνσας, πανηγύριζε την νίκη των Chiefs μαζί με τον σύζυγό της και τα δύο τους παιδιά όταν πυροβολήθηκε θανάσιμα. Ακόμα 22 άτομα, συμπεριλαμβανομένων και παιδιών, τραυματίστηκαν.

«Στέλνω τα βαθύτατα συλλυπητήρια μου για την απώλειά σας. Με αγάπη Τέιλορ Σουίφτ», έγραψε η τραγουδίστρια. Εκπρόσωπος της Τέιλορ Σουίφτ επιβεβαίωσε στο CNN ότι έκανε τις δωρεές.

Ο αρχικός στόχος ήταν να συγκεντρωθούν 75.000 δολάρια για οικονομική βοήθεια στην οικογένεια της DJ. Μέχρι το πρωί της Παρασκευής είχαν ήδη συγκεντρωθεί περισσότερες από 182.000 δολάρια.

Η Σουίφτ προηγουμένως είχε κάνει μία μεγάλη δωρεά για λογαριασμό των θυμάτων του 2018, για το March for Our Lives, γράφοντας στο Instagram, τότε ότι κανένας δεν θα έπρεπε να φοβάται την ένοπλη βία.