ΚΟΣΜΟΣ

Χρυσάνθη Λαιμού: Ο βασιλιάς Κάρολος σκοπεύει να επισκεφθεί το Άγιο Όρος μετά τις θεραπείες του

Χρυσάνθη Λαιμού: Ο βασιλιάς Κάρολος σκοπεύει να επισκεφθεί το Άγιο Όρος μετά τις θεραπείες του

Η Χρυσάνθη Λαιμού επανέλαβε πως ο βασιλιάς Κάρολος αγαπάει πολύ θερμά την Ελλάδα

Την πρόθεση του βασιλιά Καρόλου να επισκεφθεί το Άγιο Όρος μετά τις θεραπείες του, αποκάλυψε η Χρυσάνθη Λαιμού, της γνωστής οικογενείας, η οποία διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με το παλάτι.

«Εξακολουθεί τη θεραπεία του, είναι αισιόδοξος, το παλεύει σαν παλικάρι που είναι», είπε μιλώντας στο OPEN και περιγράφοντάς τον σημείωσε: «Είναι δυναμικός, ευαίσθητος, αγαπάει πολύ την Ελλάδα»

Μίλησε για τις οικογενειακές σχέσεις που διατηρούν αναφέροντας πως όσο ήταν πρίγκιπας «ευχαριστιόταν τρώγοντας το ελληνικό φαγητό και με τις συζητήσεις με τον σύζυγό μου».

Η Χρυσάνθη Λαιμού επανέλαβε πως ο βασιλιάς Κάρολος αγαπάει πολύ θερμά την Ελλάδα και στη συνέχεια ερωτώμενη αν έχει έρθει σε επαφή το τελευταίο διάστημα μετά τις ανακοινώσεις για την υγεία του βασιλιά ανέφερε: «Με τον άνθρωπο που μπορεί κανείς να μιλήσει, τον Ίαν Πάτρικ, που είναι το δεξί του χέρι εδώ και μια εβδομάδα, μιλήσαμε και μας είπε πως προχωράει πολύ καλά».

«Μάθαμε από τον Ίαν Πατρικ ότι αργότερα προτίθεται να επισκεφθεί το Άγιο Όρος», πρόσθεσε. Υπενθυμίζεται ότι ο Κάρολος επικοινώνησε πρόσφατα με τον γέροντα Εφραίμ Βατοπαιδινό.

«Εύχομαι σύντομα να γίνουν καλά και να ξαναέρθουν πίσω στις υποχρεώσεις τους τις οποίες εκπληρώνουν τόσο καλά, και εμείς θα είμαστε κοντά τους», ευχήθηκε η Χρυσάνθη Λαιμού τόσο για τον βασιλιά Κάρολο, όσο και για την Κέιτ Μίντλετον η οποία επίσης αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Τέλος πρόσθεσε ότι ο βασιλιάς Κάρολος «ενδιαφέρεται πολύ για τα Γλυπτά του Παρθενώνα, και θα παίξει σημαντικό ρόλο όταν έρθει η ώρα, είναι υπό συζήτηση».