ΚΟΣΜΟΣ

Tέιλορ Σουίφτ: Το ραντεβού με τον Τράβις Κέλσι σε ζωολογικό κήπο του Σίδνεϊ -«Έκανε σαν μικρό παιδί»

Η Τέιλορ Σουίφτ και ο Τράβις Κέλσι
Η Τέιλορ Σουίφτ και ο Τράβις Κέλσι
ΑΡ

Η Τέιλορ Σουίφτ έδειξε στον αγαπημένο της Τράβις Κέλσι το αγαπημένο της σημείο στο Σίδνεϊ, το ζωολογικό κήπο όπου έκαναν βόλτα και χαλάρωσαν από το απαιτητικό τους πρόγραμμα

Ο αγαπημένος της Tέιλορ Σουίφτ, Τράβις Κέλσι έφτασε στο Σίδνεϊ το πρωί της Πέμπτης και η ποπ σταρ που κάνει περιοδιεία στη χώρα, ανέλαβε να τον ξεναγήσει. Φαίνεται ότι η 34χρονη τραγουδίστρια ενθουσιάστηκε τόσο πολύ από την επίσκεψή της στον ζωολογικό κήπο του Σίδνεϊ την ποροηγούμενη ημέρα που επέλεξε να πάει το σύντροφό της κατευθείαν στο πάρκο άγριας ζωής της Αυστραλίας για να γνωρίσει από κοντά μερικά από τα πιο εμβληματικά ζώα της χώρας.

Η παγκόσμια σούπερ σταρ ήταν η επιτομή του casual cool καθώς απόλαυσε τη ρομαντική επανασύνδεσή της με το φίλο της μετά τη νίκη του στο Super Bowl. Η ερμηνεύτρια του Shake It Off επέλεξε για την περίσταση ενα τζιν σορτσακι και ένα ένα ροζ T-Shirt. Κάποια στιγμή το ζευγάρι εντοπίστηκε να κάνει χαλαρές βόλτες, με τα χέρια τυλιγμένα ο ένας γύρω από τον άλλο με αγάπη.

Το ζευγάρι διαμένει στο Crown Sydney στην παραλία του Barangaroo. Νωρίτερα ο σταρ του αμερικανικού ποδοσφαίρου εθεάθη να θαυμάζει τα ορόσημα του Σίδνεϊ από την βίλα, η οποία συνήθως κοστίζει 25.000 δολάρια AUD τη βραδιά. Η κατοικία των 800 τετραγωνικών μέτρων χωρίζεται σε δύο επίπεδα και προσφέρει απαράμιλλη θέα στο λιμάνι του Σίδνεϊ.

Ο πρώτος όροφος διαθέτει μεγάλο σαλόνι, κουζίνα, μπαρ, τραπέζι μπιλιάρδου και αίθουσα πολυμέσων για διασκέδαση. Η τραπεζαρία φιλοξενεί άνετα έως και 10 άτομα και υπάρχει επίσης ένα πλήρως εξοπλισμένο γραφείο και χώροι για τους μπάτλερ. Ο δεύτερος όροφος περιλαμβάνει ένα εντυπωσιακό κύριο υπνοδωμάτιο που διαθέτει ευρύχωρο μπάνιο με μαρμάρινη μπανιέρα-υδρομασάζ και ατμόλουτρο.

Ένα δεύτερο υπνοδωμάτιο king-size διαθέτει πολυτελές ιδιωτικό μπάνιο, με την πολυτέλεια να εκτείνεται στο γυμναστήριο που διαθέτει σάουνα υπέρυθρης ακτινοβολίας. Η υπαίθρια βεράντα διαθέτει θερμαινόμενη, ιδιωτική πισίνα.

Ένα 24ωρο νωρίτερα η Τέιλορ Σουίφτ θαύμασε από κοντά μερικά από τα πιο διάσημα ζώα της Αυστραλίας, θυμίζοντας μικρό παιδί που ανακαλύπτει τον κόσμο στο πάρκο που φιλοξενεί πάνω από 4000 ζώα. Φαινόταν να συμπαθεί ιδιαίτερα τους διαβόλους της Eras έφερε θύελλα στη Μελβούρνη, ξεπουλώντας τρεις μέρες στο φημισμένο MCG. Η Σουίφτ πρόκειται να πραγματοποιήσει τέσσερις παραστάσεις στο Σίδνεϊ από αύριο Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου έως τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου.