ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος με τον πατέρα της Τέιλορ Σουίφτ: Κατηγορείται ότι επιτέθηκε σε παπαράτσι στο Σίδνεϊ - Βίντεο

H Tέιλορ Σουίφτ και ο πατέρας της
H Tέιλορ Σουίφτ και ο πατέρας της

Ο πατέρας της Tέιλορ Σουίφτ, Σκοτ κατηγορείται για επίθεση σε φωτογράφο που καταδίωκε τον ίδιο και την κόρη του

Η αυστραλιανή αστυνομία ερευνά τον ισχυρισμό ενός παπαράτσι ότι δέχθηκε επίθεση από τον πατέρα της, Τέιλορ Σουίφτ. Ο Μπεν Μακντόναλντ, 51 ετών, κατηγόρησε τον 71χρονο Σκοτ Σουίφτ, ότι χτύπησε το πρόσωπό του σε μια προβλήτα στο Σίδνεϊ νωρίς την Τρίτη.

Το περιστατικό φέρεται να συνέβη αμέσως μετά την αποβίβαση του Σουίφτ και της μεγάλης σταρ της ποπ κόρης του από μια βάρκα και βρέθηκαν αντιμέτωποι με φωτογράφους. Ο κ. Mακντόναλντ δεν χρειάστηκε ιατρική περίθαλψη, είπε η αστυνομία, ενώ μέχρι στιγμής ο Σουίφτ δεν έχει κάνει δημόσια σχόλια.

Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στα αυστραλιανά μέσα δείχνει την τραγουδίστρια, η οποία είναι κρυμμένη κάτω από μια ομπρέλα, να περπατά με τον πατέρα της και τους φρουρούς ασφαλείας κατά μήκος του Neutral Bay Wharf περίπου στις 02:30 (τοπική ώρα).

Τα φλας από τις κάμερες αναβοσβήνουν πριν ακουστούν δύο φωνές που αναφέρεται ότι είναι ο φωτογράφος και ένας φρουρός ασφαλείας που αλληλοκατηγορούνται ότι άγγιξαν ομπρέλες. Δεν είναι σαφές εάν το βίντεο καταγράφει το υποτιθέμενο περιστατικό.

Η τραγουδίστρια είχε μόλις εμφανιστεί μπροστά σε ένα ακόμη τεράστιο κοινό για την τελευταία συναυλία στην Αυστραλία στην εξαιρετικά δημοφιλή περιοδεία της με τίτλο Eras. «Ο νεότερος άνδρας ανέφερε το περιστατικό και οι έρευνες βρίσκονται τώρα σε εξέλιξη από αξιωματικούς που συνδέονται με τη Διοίκηση της Αστυνομικής Περιοχής North Shore», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αστυνομία της Νέας Νότιας Ουαλίας.