ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη στη Νέα Υόρκη: Μαθήτρια βρήκε σε πάρκο δύο ανθρώπινα χέρια και ένα πόδι

Φρίκη στη Νέα Υόρκη
Φρίκη στη Νέα Υόρκη

Δύο ανθρώπινα χέρια και ένα πόδι βρέθηκαν σε πάρκο στη Νέα Υόρκη και η αστυνομία έχει αποδυθεί σε αγώνα δρόμου για να λύσει το μυστήριο

Ένα κορίτσι που πήγαινε με τα πόδια στο σχολείο της ανακάλυψε ένα «κομμένο αριστερό χέρι» το πρωί της Πέμπτης στο Southards Park Pond στην πόλη Babylon του Long Island. Στη συνέχεια ο πατέρας της επικοινώνησε με την αστυνομία, η οποία, αφού ερεύνησε την περιοχή, βρήκε ένα τεμαχισμένο πόδι.

Το μέρος του σώματος βρέθηκε από ένα σκυλί σε ένα σωρό φύλλα στη δυτική πλευρά του πάρκου, σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο NBC που επικαλέστηκε τις Αρχές. Στη συνέχεια, ο σκύλος βρήκε ένα δεξί χέρι περίπου 20 πόδια μακριά από το σημείο όπου είχε ανακαλυφθεί το αριστερό.

Με φόντο τη μακάβρια ανακάλυψη, ένα κοντινό σχολείο κράτησε τους μαθητές μέσα στο κτήριο για λόγους ασφαλείας, ενώ η αστυνομία ερευνούσε τη σκηνή, όπως ανέφερε ο διευθυντής της Ενοποιημένης Σχολικής Περιφέρειας Babylon σε επιστολή προς τους γονείς.

Τα χέρια φαίνεται να ανήκαν σε ένα άνδρα, είπε η αστυνομία, αλλά αρνήθηκε να αποκαλύψει εάν ήταν από το ίδιο άτομο. Τα κομμένα άκρα πιστεύεται ότι απορρίφθηκαν πρόσφατα και η αστυνομία ελπίζει να τα αναγνωρίσει χρησιμοποιώντας DNA και εξετάζοντας τατουάζ, σύμφωνα με το NBC.

Η αστυνομία δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο το περιστατικό να σχετίζεται με συμμορίες.