ΚΟΣΜΟΣ

Τέιλορ Σουίφτ: Γιατί τρελάθηκαν από αγωνία οι «φαν» της στη Σιγκαπούρη - «Ξεκουράσου, σε αγαπάμε»

Η Τέιλορ Σουίφτ
Η Τέιλορ Σουίφτ
ΑΡ

Εξαντλημένη από την κούραση και ένα γερό κρυολόγημα φέρεται πως είναι η Tέιλορ Σουίφτ. «Χρειάζεσαι διάλειμμα» λένε οι οπαδοί της, ενώ συνεχίζει την περιοδεία της στη Σιγκαπούρη

Η Τέιλορ Σουίφτ έκανε τους θαυμαστές της να ανησυχήσουν αφού εμφανίστηκε με ένα γερό κρυολόγημα κατά τη διάρκεια της πρώτης της παράστασης στη Σιγκαπούρη. Η Αμερικανίδα σούπερ σταρ της ποπ εθεάθη να βήχει στη διάρκεια της περιοδείας της Eras στο Εθνικό Στάδιο της Σιγκαπούρης.

Η Σουίφτ εμφανίστηκε να βήχει και μετά να καθαρίζει το λαιμό της ενώ ερμήνευε το τραγούδι της Delicate. Οι θαυμαστές της έσπευσαν να σχολιάσουν, ανάμεσά τους και ο Αμερικανός ράπερ Lil Uzi Vert, ο οποίος έγραψε: «Ελπίζω να είναι καλά στην πραγματικότητα».

«Ήμουν εκεί και ανησύχησα τόσο πολύ για τον Τέιλορ», σχολίασε μια οπαδός της, ενώ μια άλλη έγραψε: «Ωχ όχι, χρειάζεται λίγη ξεκούραση». «Μπορείς να ακούσεις έναν ραγισμένο τόνο στη φωνή της, φαίνεται επίσης πιο ήρεμη και συγκρατημένη στις κινήσεις της. Η παράσταση πρέπει να συνεχιστεί... είναι βασίλισσα», τονισε μία άλλη «swiftie».

«Ελπίζω να είσαι καλά. Ξεκουράσου Τέιλορ το συντομότερο δυνατό. Σε αγαπάμε! Μείνε ασφαλής και καλά», έγραψε κάποιος άλλος. «Φαίνεται ότι έχει μόνο δύο παραστάσεις στη συνέχεια όλο τον Απρίλιο, ελπίζοντας να μπορεί να ξεκουραστεί!» τόνισε άλλος. «Μπορώ μόνο να φανταστώ πόσο εξουθενωτικό πρέπει να είναι ενώ είμαι σε περιοδεία δίνοντάς το 100% σε κάθε παράσταση. Είναι απίστευτη!». είπε ακόμη ένας.

Οι «Swifties» της Νοτιοανατολικής Ασίας έχουν εξοργιστεί με το γεγονός οτι εκτελεί μόνο μία στάση στην περιοχή. Η παγκόσμια σούπερ σταρ, 34 ετών, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο μέσον της περιοδείας της στη Σιγκαπούρη, που σηματοδοτεί τη μοναδική της στάση στην περιοχή, αφού αναφέρθηκε ότι η χώρα πλήρωσε 4,3 εκατομμύρια δολάρια στην ποπ σταρ για να εμφανιστεί αποκλειστικά.

«Η Σιγκαπούρη πλήρωσε ένα τεράστιο ποσό ώστε καμία άλλη χώρα της Νοτιοανατολικής Ασίας να μην μπορεί να έχει τις ευκαιρίες της», παραπονέθηκε ένας θαυμαστής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Πρέπει να μποϊκοτάρετε τη Σιγκαπούρη και τον Τέιλορ», έγραψε ένας άλλος.

«Τυπική συμπεριφορά Σιγκαπούρης. Θα έκανε τα πάντα για να ξεπεράσει τους γείτονές της», παραπονέθηκε ένας άλλος. Η επιχορήγηση της Σουίφτ από το Συμβούλιο Τουρισμού της Σιγκαπούρης για να φέρει την περιοδεία της στο πλούσιο έθνος πυροδότησε διαμάχη μεταξύ των γειτονικών χωρών.

Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Srettha Thavisin κατηγόρησε τον περασμένο μήνα τη Σιγκαπούρη ότι πλήρωνε στη Σουίφτ εκατομμύρια δολάρια ανά συναυλία για να την εξασφαλίσει αποκλειστικά, κάτι που ανακάλυψε μετά τη σύναψη της συμφωνίας. Μιλώντας στο Bangkok iBusiness Forum 2024, ο Thavisin είπε «Η κυβέρνηση της Σιγκαπούρης είναι έξυπνη. Είπαν να μην κάνει άλλες παραστάσεις στην Ασία».

Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης χαρακτήρισε την κίνηση της Σιγκαπούρης «έξυπνη», προσθέτοντας ότι από καιρό αναρωτιόταν γιατί ο Σουίφτ δεν είχε επιλέξει να εμφανιστεί στην Ταϊλάνδη. Το σόου στη Σιγκαπούρη πιθανότατα θα εκτοξεύσει την τοπική οικονομία. Η Σουίφτ έχει κλείσει έξι sold out παραστάσεις στο Εθνικό Στάδιο 55.000 θέσεων αυτόν τον μήνα.