ΚΟΣΜΟΣ

Μπρους Γουίλις: Έκλεισε τα 69 και η Ντέμι Μουρ του ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο - «Σε αγαπάμε»

O Mπρους Γουίλις και η πρώην σύζυγός του, Ντέμι Μουρ
O Mπρους Γουίλις και η πρώην σύζυγός του, Ντέμι Μουρ
ΑΡ

Ο Μπρους Γουίλις, πρώην Ντέμι Μουρ, εύχεται στο εικονίδιο δράσης για τα 69α γενέθλια με μερικά νέα στιγμιότυπα: «Σε αγαπάμε και είμαστε πολύ ευγνώμονες για σένα» 

Ο Μπρους Γουίλις γιόρτασε τα 69α γενέθλιά του χθες Τρίτη (19/3), περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του, συμπεριλαμβανομένης της πρώην συζύγου της Ντέμι Μουρ. Η 61χρονη ηθοποιός ανέβασε στο Instagram δύο νέα στιγμιότυπα - ένα με εκείνη και τον πρώην αγαπημένο της να συνομιλούν και ένα άλλο με τον Μπρους να παίζει με την εγγονή του Λουέτα, το πρώτο παιδί της κόρης του Ράμερ.

Η Ντέμι μοιράστηκε επίσης ένα στιγμιότυπο από τον Μπρους χωρίς ημερομηνία και με τις τρεις κόρες τους - Ράμερ, 35 ετών, Ταλούλα, 30 ετών και Σκάουτ, 32 ετών. Έγραψε στη λεζάντα, «Χρόνια πολλά, Μπρους Γουίλις! Σε αγαπάμε και σου είμαστε τόσο ευγνώμονες».

Η ηθοποιός ανέβασε επίσης ένα «στόρι» της στο Instagram, με ένα αναδρομικό βίντεο με τους δυό τους που μοιράστηκε και η Ράμερ στην ιστορία της στο Instagram. Το βίντεο δείχνει τον Μπρους να μετράει αντίστροφα πριν ξεκινήσει έναν αστείο χορό με τη Ντέμι, ενώ στο βάθος ακούγεται να γελάει η Ράμερ. «Αυτός είσαι εσύ με όλη σου την ανοησία και τη δόξα σου και το λατρεύω» έγραψε μεταξύ άλλων στη λεζάντα.

Η σύζυγος του Έμα Χέμινγκς Γουίλις, γιόρτασε επίσης τα γενέθλιά του, με μια εγκάρδια ανάρτηση στο Instagram. Έγραψε ότι ο σύζυγός της είναι ένας «πραγματικός τζέντλεμαν» με «αγνό» και «καλό» πυρήνα καθώς του απέδωσε με τη σειρά της τα εύσημα. «Ακριβώς όπως εσείς, απλά τον λατρεύουμε», έγραψε στο Instagram. «Αυτό που ίσως δεν ξέρατε, αλλά ίσως μπορούσατε να φανταστείτε είναι ότι το να είσαι τυλιγμένος στην αγκαλιά του είναι το πιο ασφαλές μέρος σε ολόκληρο τον κόσμο».

«Είναι ένας αληθινός τζέντλεμαν. Με τόση αγάπη να δώσει και να μοιραστεί. Αυτό μπορώ να δω, τον πραγματικό του πυρήνα. Μπορώ να σας πω, είναι τόσο αγνός και πάντα τόσο καλός. Χρόνια πολλά αγάπη μου. Είσαι το δώρο που δίνει συνέχεια».

Δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο του συζύγου της, να χαμογελάει ικανοποιημένος, καθώς κρατούσε ένα παιδί στην αγκαλιά του. Η ανάρτηση συγκέντρωσε αμέτρητα σχόλια από θαυμαστές που έστειλαν τις ευχές τους για τα γενέθλιά του στον Μπρους συμπεριλαμβανομένης της κόρης του, Tαλούλα.

«Σ 'αγαπώ τόσο πολύ. Τον αγαπώ τόσο πολύ! Ο βασιλιάς των Ιχθύων μας!» σχολίασε. Η Έμμα απάντησε: «@buuski ξέρεις αυτά τα vibes γλυκιά μου», τόνισε με emoji με μάτια καρδιά και emoticon καρδιάς. Η Έμα είναι παντρεμένη με τον Μπρους από το 2009 και έχει μαζί του δύο κόρες τις Mέιμπελ, 11, και Έβελιν, 9 ετών.

Ο πρωταγωνιστής της δημοφιλούς ταινίας «Πολύ σκληρός για να πεθάνει» (Die Hard) είχε διαγνωστεί πέρυσι με αφασία, μια κατάσταση που επηρεάζει την ικανότητα επικοινωνίας, λόγω εγκεφαλικής βλάβης. Έκτοτε η κατάσταση του επιδεινώθηκε, «πλέον έχουμε μια πιο συγκεκριμένη διάγνωση: μετωποκροταφική άνοια», ανέφερε η οικογένεια του σε ανακοίνωσή της. «Δυστυχώς, οι δυσκολίες επικοινωνίας είναι μόνο ένα σύμπτωμα της ασθένειας που αντιμετωπίζει ο Μπρους»,είχαν γράψει τότε.