ΚΟΣΜΟΣ

Θρίλερ στο Λος Άντζελες: Οπλισμένος άνδρας κατέλαβε λεωφορείο και το έριξε σε οχήματα

Τρελή πορεία έκανε λεωφορείο στο Λος Άντζελες
Τρελή πορεία έκανε λεωφορείο στο Λος Άντζελες

Ένα λεωφορείο που είχε καταληφθεί από ένοπλο, συγκρούστηκε με αυτοκίνητα και έπεσε πάνω σε ένα κεντρικό ξενοδοχείο σε μια χαοτική σκηνή στο κέντρο του Λος Άντζελες.

Ένας οπλισμένος άνδρας άρπαξε ένα λεωφορείο στο κέντρο του Λος Άντζελες και στη συνέχεια πήρε το τιμόνι, προκαλώντας τη σύγκρουση του λεωφορείου με πολλά οχήματα και τη συντριβή του σε ένα κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, ανακοίνωσε η αστυνομία την Πέμπτη.

Όταν επιβιβάστηκε ο άνδρας γύρω στις 11:10 μ.μ (τοπική ώρα), μόνον ο οδηγός βρισκόταν στο λεωφορείο της Metropolitan Transit Authority της Κομητείας του Λος Άντζελες . Ο δράστης ονόματι Anai Lindsey από τη Νεβάδα, τον απείλησε και του είπε «Απλά οδήγησε!», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση από τις Αρχές.

Η αστυνομία είπε ότι ο άνδρας άρπαξε το τιμόνι καθώς ο οδηγός του λεωφορείου προσπαθούσε να στρίψει, με αποτέλεσμα τη σύγκρουση που τραυμάτισε έναν επιβάτη οχήματος. Στο τελευταίο σκηνικό της «τρελής του πορείας», άνοιξε μια τρύπα στον τοίχο του ξενοδοχείου Ritz-Carlton.

Ο ύποπτος τράπηκε σε φυγή πεζός αλλά αργότερα συνελήφθη, ανέφεραν οι αρχές. Η αστυνομία εντόπισε ένα όπλο στο πεζοδρόμιο μπροστά από το λεωφορείο. Ο οδηγός του λεωφορείου και ένας ακόμη οδηγός μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, ανέφεραν οι αρχές. Ο Lindsey έχει κατηγορηθεί για απαγωγή και κρατείται με εγγύηση 100.000 δολαρίων. Η αστυνομία δεν έδωσε στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για το πιθανό κίνητρο.