ΚΟΣΜΟΣ

Θρήνος για την Κιμ Καρντάσιαν: Το συγκινητικό αντίο στη θεία της - «Σε αγαπώ τόσο πολύ»

H Kιμ Καρντάσιαν
H Kιμ Καρντάσιαν
ΑΡ

Η Kιμ Καρντάσιαν απέτισε φόρο τιμής στην αείμνηστη θεία της Kάρεν Χόούτον: «Σ 'αγαπώ τόσο πολύ» έγραψε στην ανάρτησή της

Ο θάνατος της Κάρεν Χόουτον ανακοινώθηκε στο Instagram από την αδερφή της Kρις Τζένερ η οποία έγραψε ότι πέθανε «απροσδόκητα», σε μία είδηση που προκάλεσε θλίψη στην οικογένεια. Η 43χρονη Καρντάσιαν θυμήθηκε τη θεία της, «ανεβάζοντας» διάφορες φωτογραφίες τους στο Instagram χθες (21/3) γράφοντας: «Σ 'αγαπώ τόσο πολύ θεία Κάρεν». Η ανάρτηση ξεκίνησε με μια φωτογραφία της που ειναι μωρό και χαμογελά στην κάμερα καθώς η θεία της την παρακολουθούσε.

Ακολούθησε μια φωτογραφία της θείας Κάρεν να κάθεται σε έναν καναπέ ανάμεσα στην Kιμ και την αδερφή της Kόρτνεϊ. Συμπεριέλαβε επίσης μια φωτογραφία της ίδιας και της θείας της μεω ασορτί κόκκινα ρούχα να ποζάρουν μπροστά από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο και μια εικόνα των δύο να κάθονται μαζί στο κάτω μέρος μιας μακριάς σκάλας.

Παρουσίασε αναδρομικές φωτογραφίες διαφόρων άλλων μελών της οικογένειας με την Χόουτον, όπως η Mary Jo "MJ" Shannon (μητέρα της εκλιπούσας και της Τζένερ), ο Robert Kardashian Sr. (ο εκλιπών πατέρας της Kιμ) και η ξαδέρφη της μητέρας της, Cici Bussey. Όταν η Τζένερ ανακοίνωσε τον θάνατο της αδερφής της, μοιράστηκε ότι «η καρδιά της πονά για τη μαμά μου MJ και την ανιψιά μου Nάταλι».

«Προσεύχομαι ο Θεός να μας καθοδηγήσει όλους σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Η Κάρεν ήταν όμορφη μέσα και έξω. Ήταν η πιο γλυκιά, η πιο ευγενική, η πιο ευαίσθητη και ευάλωτη και τόσο αστεία» συνέχισε η Τζένερ. «Ένιωθε πάντα ευγνώμων για τη ζωή της και εκτιμούσε την οικογένειά και τους φίλους της και ιδιαίτερα την όμορφη κόρη της. Κατέχει ένα τεράστιο κομμάτι της καρδιάς μου και λατρεύω κάθε ανάμνηση που έχουμε μαζί»

Η Τζένερ είπε ότι ο θάνατος της Χόουτον χρησίμευσε ως «υπενθύμιση ότι η ζωή είναι τόσο σύντομη και πολύτιμη και ότι το αύριο δεν είναι εξασφαλισμένο. Πρέπει να πούμε σε αυτούς που αγαπάμε πόσο πολύ τους αγαπάμε. Σε αγαπώ όμορφη αδερφή μου», πρόσθεσε. Η ανιψιά της, Τζένερ τη μνημόνευσε ως «την καλύτερη μητέρα που θα μπορούσε να ζητήσει μια κόρη» στη δική της ανάρτηση στο Instagram.

«Ήσουν η πιο ευγενική, γλυκιά, στοργική, δοτική και στοργική ψυχή. Είχες τη μεγαλύτερη καρδιά. Και δεν ξέρω πώς να συνεχίσω χωρίς εσένα. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα και δεν ήμουν έτοιμη για τη φυγή σου», έγραψε.