ΚΟΣΜΟΣ

Μaluma: Οι αξιολάτρευτες φωτογραφίες με τη νεογέννητη κόρη του - «Οι καλύτερες ημέρες της ζωής μου»

Ο Μaluma με τη νεογέννητη κόρη του
Ο Μaluma με τη νεογέννητη κόρη του
Ιnstagram

O Koλομβιανός τραγουδιστής Maluma πλέει σε πελάγη ευτυχίας που έγινε μπαμπάς και μοιράστηκε τη χαρά του με τους θαυμαστές του. «Οι πρώτες μου 15 ημέρες ως μπαμπάς είναι οι καλύτερες που έχω ζήσει» εξομολογήθηκε

Ο Maluma δεν χορταίνει τη νεογέννητη κόρη του. Ο 30χρονος Κολομβιανός τραγουδιστής δημοσίευσε μία συλλογή από φωτογραφίες στο Instagram που τον δείχνει να δένεται με την μόλις 15 ημερών, Paris Londoño Gomez στο σπίτι τους.

«Οι πρώτες 15 μέρες μου ως μπαμπάς, είναι οι καλύτερες που έχω ζήσει ποτέ στη ζωή μου», έγραψε ο Maluma στη λεζάντα. Στην πρώτη κοινή τους φωτογραφία, ο νέος πατέρας χαμογελάει καθώς έχει επάνω του το κοριτσάκι του στον καναπέ δίπλα σε ένα γιγάντιο αρκουδάκι.

Σε ένα επόμενο χαριτωμένο στιγμιότυπο χορεύει με το κλασικό κομμάτι του Bob Marley «Is This Love» γύρω από το σαλόνι του καθώς κρατάει την κόρη του ενώ της φιλάει το κεφάλι. Η φίλη του Maluma, Σουζάνα Γκόμεζ, απαθανατίστηκε σε μια φωτογραφία να έχει αγκαλιά τη μικρή καθώς καθόταν στο σαλόνι τους, γεμάτο με λουλούδια. Το ζευγάρι εμφανίζεται επίσης με φόντο ένα άλογο κατά τη διάρκεια μιας βόλτας με την κόρη τους σε ένα αγρόκτημα.

Σε άλλες γλυκές στιγμές που μοιράστηκαν, ο Maluma εθεάθη να κάθεται με το κοριτσάκι του καθώς κοιμόταν πάνω του και ακουμπούσε στο στήθος του ενώ εκείνος έβλεπε τηλεόραση. Ο σκύλος του τραγουδιστή Buda έκανε επίσης ένα χαριτωμένο «πέρασμα» στην ανάρτηση καθώς περιεργάζεται τη νέα άφιξη της οικογένειας στο σπίτι.

Ο Maluma και η Γκόμεζ καλωσόρισαν την Paris νωρίτερα αυτό το μήνα, το πρώτο παιδί τους μαζί. Ο τραγουδιστής ανακοίνωσε τον ερχομό της κόρης του με μια ανάρτηση στο Instagram. «Στις 9 Μαρτίου στις 8:23 π.μ. γεννήθηκε ο έρωτας της ζωής μας, η Paris Londoño Gomez. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα γενεθλίων και τις ευχές σας», έγραψε στα Ισπανικά ο τραγουδιστής του «Hawai».

«Σουζάνα.. Αγάπη μου, σε ευχαριστώ που εκπλήρωσες το μεγαλύτερο όνειρό μου να γίνω πατέρας, δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη στιγμή», συνέχισε, προσθέτοντας, «Τους αγαπώ!». Ο Maluma μοιράστηκε μια σειρά από ασπρόμαυρες φωτογραφίες μαζί με το μήνυμά του, που δείχνουν το νεογέννητο να κρατά το δάχτυλό του και την τριμελή οικογένεια μαζί στο νοσοκομείο.

Ο Maluma είναι σε σχέση με τη Γκόμεζ από το 2020. Ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι το ζευγάρι περίμενε το πρώτο του παιδί στο μουσικό του βίντεο για το τραγούδι του «Procura», το οποίο κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο.