ΚΟΣΜΟΣ

Καμίλα: Της έδωσαν ζωγραφιές για την Κέιτ Μίντλετον - «Η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα ενθουσιαστεί»

Καμίλα: Της έδωσαν ζωγραφιές για την Κέιτ Μίντλετον - «Η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα ενθουσιαστεί»
AP

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας «θα ενθουσιαστεί», είπε η Καμίλα παίρνοντας το πλακάτ που έφτιαξαν δύο κορίτσια για την 42χρονη Κέιτ Μίντλετον, μετά την ανακοίνωσή της ότι πάσχει από καρκίνο..

Ζωγραφιές με ευχές για καλή ανάρρωση στην Κέιτ Μίντλετον έδωσαν δύο νεαρά κορίτσια στην βασίλισσα Καμίλα, κατά την επίσκεψή της στο Σρούσμπερυ, μία αγορά αγροτών.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας «θα ενθουσιαστεί», είπε η Καμίλα παίρνοντας το πλακάτ που έφτιαξαν τα κορίτσια για την 42χρονη σύζυγο του πρίγκιπα Ουίλιαμ, μετά την ανακοίνωσή της ότι πάσχει από καρκίνο.

Η βασίλισσα Καμίλα δέχεται ζωγραφιές με ευχές για την Κέιτ Μίντλετον / AP

Την ίδια ώρα, ο βασιλιάς Κάρολος, ο οποίος υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο, εκτιμάται ότι έχει προετοιμάσει ειδικό μήνυμα για το Πάσχα, το οποίο θα μεταδοθεί αύριο, Μεγάλη Πέμπτη για τους καθολικούς, καθώς ο μονάρχης δεν αναμένεται να παραστεί στην λειτουργία, αλλά θα δημοσιοποιήσει το τηλεοπτικό μαγνητοσκοπημένο μήνυμα θέλοντας να καθησυχάσει το κοινό ότι «η μοναρχία παραμένει ισχυρή».

Το Παλάτι έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι ο Κάρολος θα παραστεί στην λειτουργία για το Καθολικό Πάσχα στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Γουίνδσορ μαζί με την Καμίλα, την Κυριακή, που θα είναι η πρώτη μεγάλη εκδήλωση που παρίσταται μετά την διάγνωση του καρκίνου του.

Εντωμεταξύ, σύμφωνα με τον ειδικό επί των θεμάτων της βασιλικής οικογένειας συγγραφέα Τομ Κουίν, που μίλησε στη Mirror, ο Χάρι επιθυμεί μία επανένωση με την οικογένειά του, ωστόσο περιμένει μία συγγνώμη από τον Ουίλιαμ και την Κέιτ ως μέρος της διαδικασίας συμφιλίωσης.

Κάποιου είδους επανένωση πάντως είναι πιθανό να υπάρξει, παρά τη ρήξη, όταν ο Χάρι επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Μάιο, για τον εορτασμό των αγώνων invictus.