ΚΟΣΜΟΣ

Τζένιφερ Άνιστον - Σάντρα Μπούλοκ: Παπαράτσι τις «συνέλαβε» έξω απο το ιατρείο γνωστού πλαστικού

Τζένιφερ Άνιστον και Σάντρα Μπούλοκ
Τζένιφερ Άνιστον και Σάντρα Μπούλοκ

Η Τζένιφερ Άνιστον και η Σάντρα Μπούλοκ εντοπίστηκαν να βγαίνουν μαζί απο το γραφείο ενος διάσημου πλαστικού χειρουργού στο Κονέκτικατ, αποκάλυψε η Daily Mail

Η Τζένιφερ Άνιστον, 55 ετών και η Σάντρα Μπούλοκ, 59 ετών, εντοπίστηκαν να βγαίνουν από ένα γραφείο πλαστικής χειρουργικής στο Κονέκτικατ που είναι γνωστό για λίφτινγκ προσώπου και ρινοπλαστικές. Μαζί με τις δύο σταρ ήταν η 55χρονη Αμάντα Άμκα η οποία είναι παντρεμένη με τον σταρ του Ozark, ΄Τζέισον Μπέιτμαν.

Και οι τρεις κυρίες ήταν μαζί καθώς αναχωρούσαν από το «Retreat At Split Rock» που βρίσκεται στο Γκρίνουιτς του Κονέκτικατ. Το μέρος ειδικεύεται σε ειδικά λίφτινγκ άνω και κάτω προσώπου, που κοστίζουν περίπου 50.000 δολάρια έως 100.000 δολάρια το καθένα, καθώς και ανόρθωση φρυδιών και ματιών που κυμαίνεται γύρω στα 30.000 δολάρια το καθένα.

«Είναι μια ιδιωτική πλήρως διαπιστευμένη χειρουργική εγκατάσταση», σημειώνει ο ιστότοπος. Εθεάθησαν συγκεκριμένα να βγαίνουν από το γραφείο του δρ Νιλ Γκόρντον. Επιβλέπει την πλαστική και επανορθωτική χειρουργική προσώπου. Η ειδικότητά του είναι η «αναζωογόνηση προσώπου και η ρινοπλαστική», σύμφωνα με το site του, αλλά προσφέρονται και ενέσιμα, όπως Botox και Kybella. Ένα πλήρες Botox μπορεί να κοστίσει περίπου 3.000 δολάρια ενώ το Kybella είναι πιο ακριβό και κυμαίνεται στα 6.000 δολάρια.

Οι κάτοικοι του Λος Άντζελες σίγουρα εμπιστεύονται πολύ τον Δρα Γκόρντον και πρέπει να είναι ο καλύτερος στον τομέα του, καθώς το Μπέβερλι Χιλς έχει πολύ γνωστούς πλαστικούς χειρουργούς όπως ο Δρ Garth Fisher και ο Dr Paul Nassif που θα μπορούσαν να κάνουν αντίστοιχη δουλειά χωρίς τα πρόσθετα έξοδα ταξιδίου.Και οι τρεις κυρίες ντύθηκαν casual για το ταξίδι τους που φαινόταν να είναι μια περίπτωση «χειρουργικού τουρισμού», αναφέρει η Daily Mail.

Η σταρ από τα «Φιλαράκια» ήταν ντυμένη με ένα μαύρο πουλόβερ με μαύρο κασκόλ και ένα μπλε τζιν με φαρδιά σκούρα καφέ ζώνη, ενώ φοράει ένα καπέλο και φιμέ γυαλιά ηλίου. Η Σάντρα Μπούλοκ δεν έχει εμφανιστεί πολύ στο κοινό από τότε που ο σύντροφός της Μπράιαν Ράνταλ, αρρώστησε το 2020 με ALS. Πάλεψε με την ασθένεια για τρία χρόνια πριν φύγει από τη ζωή τον Αύγουστο του 2023 σε ηλικία 57 ετών.

Το κέντρο είναι γνωστό για τα λίφτινγκ του προσώπου του, ενώ προσφέρει επίσης λιγότερο επεμβατικές υπηρεσίες. Περιλαμβάνουν fillers προσώπου, ενέσεις λίπους και μπότοξ. Έπειτα, υπάρχουν οι «ενεργειακές συσκευές» όπως το Ulthera, το Profound και το Exillis. Ο ιστότοπος εξηγεί: «Η αιτία της εμφάνισης του γερασμένου προσώπου οφείλεται στις επιδράσεις της βαρύτητας στο τέντωμα του μαλακού ιστού του προσώπου.

Είτε πρόκειται για πεσμένο λαιμό, ρινοχειλικές πτυχές ή αυλακωμένο μέτωπο, η γερασμένη εμφάνιση οφείλεται σε υπερβολικό μαλακό ιστό του προσώπου. Οι ενεργειακές συσκευές χρησιμοποιούν διαφορετικές μορφές ενέργειας, όπως υπερήχους για να θερμανθούν και να δημιουργήσουν τραυματισμούς που μοιάζουν με εγκαύματα για να συρρικνωθούν οι μαλακοί ιστοί».

Καμία από αυτές τις τρεις κυρίες δεν έχει παραδεχτεί ποτέ ότι έκανε επέμβαση. Το 2015, η Άνιστον είπε ότι δεν ήταν λάτρης των ενέσεων. «Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι κάνω πολλές ενέσεις (μπότοξ), αλλά δεν κάνω. Δεν λέω ότι δεν έχω δοκιμάσει, αλλά όλα αυτά τα καλλυντικά μου φαίνονται γελοία», είχε πει στο Yahoo Beauty.

Η Άνιστον είπε τότε ότι της αρέσουν οι ενέσεις πεπτιδίων. Τα πεπτίδια είναι σειρές μορίων που ονομάζονται αμινοξέα, τα οποία είναι τα «δομικά στοιχεία» των πρωτεϊνών και μπορεί να έχουν οφέλη κατά της γήρανσης, της μυϊκής ανάπτυξης και της απώλειας λίπους, σύμφωνα με το WebMD.

Η Μπούλοκ έχει επίσης μιλήσει για χειρουργική επέμβαση. Αφού εμφανίστηκε με πιο γεμάτο πρόσωπο στα Όσκαρ του 2018, είπε στο InStyle τον επόμενο χρόνο ότι ήταν πρησμένη λόγω αλλεργιών.

«Πέρυσι στα Όσκαρ ήμουν άρρωστη και είχα αλλεργίες, αλλά έλεγα "απλά θα φύγω". Είναι μέρος της δουλειάς μου και χαίρομαι που βρίσκομαι εκεί», ξεκίνησε η σταρ της Miss Congeniality. «Τότε την επόμενη μέρα έλεγαν, «Ω, έκανε λίφτινγκ στα μάγουλα και έβαλε εμφυτεύματα. Όταν είδα τις φωτογραφίες και πόσο πρήστηκα, κατάλαβα. Αλλά έλεγα, "Λοιπόν, αν έκανα ενέσεις, τις έκανα μόνο στην κορυφή, κάτι που δεν ήταν πολύ καλό", αστειεύτηκε.