ΚΟΣΜΟΣ

Πέθανε σε ηλικία 45 ετών ο διάσημος σαξοφωνίστας Κέισι Μπέντζαμιν

Πέθανε σε ηλικία 45 ετών ο διάσημος σαξοφωνίστας Κέισι Μπέντζαμιν

Θλίψη στον καλιτεχνικό κόσμο από τον θάνατο του γνωστού σαξοφωνίστα

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 45 ετών άφησε ο διάσημος σαξοφωνίστας Κέισι Μπέντζαμιν.

Ο Μπέντζαμιν κατά τη διάρκεια της καριέρας του κέρδισε δύο Grammy και έπαιξε για τους: Beyonce, John Legend, Lady Gaga και το συγκρότημα Robert Glasper Experiment.

Ο μάνατζερ του Μπέντζαμιν επιβεβαίωσε τον θάνατό του μιλώντας στην Huffington Post τη Δευτέρα.

Αιτία θανάτου δεν αναφέρθηκε.

Συνάδελφοί του απέτισαν φόρο τιμής στον Μπέντζαμιν στο διαδίκτυο αφού έμαθαν τα δυσάρεστα νέα.

Ο Derrick Hodge, μπασίστας των The Robert Glasper Experiment, τίμησε τον Μπέντζαμιν στο Instagram γράφοντας: «Απόψε, τιμώ έναν αδελφό. Ένας αληθινός αδερφός και φίλος. Κέισι Μπέντζαμιν, σε ευχαριστώ που με εμπνέεις, που είσαι φως στη ζωή μου και για την απίστευτη επιρροή σου στον κόσμο της μουσικής. Θα κουβαλάω το χαμόγελό σου μαζί μου, αδερφέ. Και συλλογικά θα τιμήσουμε και θα φέρουμε μαζί μας την κληρονομιά σου».

Και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να βάλω σε σειρά τα λόγια μου αυτή τη στιγμή, αλλά θα επαναλάβω μερικά από τα τελευταία λόγια μου προς εσένα: Είμαι ευγνώμων και θα σε αγαπώ πάντα! Ξεκουράσου, Βασιλιά».

Ο Ράπερ Λούπε Φιάσκο δημοσίευσε στο Instagram του: «Αναπαύσου εν ειρήνη Κέισι Μπέντζαμιν. Δεν μπορώ καν να αρχίσω να εκφράζω τη βαθιά ευγνωμοσύνη και τον σεβασμό. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους θαυμαστές και τους φίλους σου».