ΚΟΣΜΟΣ

Η συγγραφέας του Χάρι Πότερ κινδυνεύει με σύλληψη γιατί εξέφρασε άποψη για τα τρανς άτομα!

Η συγγραφέας του Χάρι Πότερ κινδυνεύει με σύλληψη γιατί εξέφρασε άποψη για τα τρανς άτομα!

Απίστευτο κι όμως... σκωτσέζικο, ή ίσως και όχι και τόσο απίστευτο, αν λάβουμε υπόψη τη διάδοση και την επιβολή της παράνοιας της Woke ατζέντας, σε μεγάλο μέρος του δυτικού κόσμου. Η διάσημη συγγραφέας του Χάρι Πότερ, Τζ. Κ. Ρόλινγκ κινδυνεύει με σύλληψη, απλά διότι εξέφρασε στα κοινωνικά δίκτυα την άποψή της περί των τρανς ατόμων και της νέας νομοθεσίας της χώρας της. Ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας στέκεται στο πλευρό της. 

Η συγγραφέας του Χάρι Πότερ Τζ. Κ. Ρόλινγκ κινδυνεύει να συλληφθεί καθώς τόλμησε να... αμφισβητήσει τον νέο νόμο της Σκωτίας για τα «εγκλήματα μίσους» σε μια σειρά αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Η ίδια μάλιστα κάλεσε την αστυνομία να τη συλλάβει εάν πιστεύει ότι έχει διαπράξει αδίκημα!

Σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία της Σκωτίας, η γνωστή συγγραφέας κατηγορείται για τον «λανθασμένο προσδιορισμό των τρανς ατόμων» σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία της Σκωτίας για τα εγκλήματα μίσους!

Η συγγραφέας δήλωσε το αυτονόητο, δηλαδή ότι «η ελευθερία του λόγου και των πεποιθήσεων» θα τερματιζόταν εάν η ακριβής περιγραφή του βιολογικού φύλου ήταν... παράνομη!

Ο ίδιος ο Ρίσι Σούνακ, πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας, υπερασπίστηκε την συγγραφέα και το δικαίωμα της «ελευθερίας του λόγου» και δήλωσε ότι οι άνθρωποι «δεν πρέπει να ποινικοποιούνται για θέματα όπως στην ταυτότητα των τρανσέξουαλ και τον σεξουαλικο προσανατολισμό».

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας Jo Farrell δήλωσε πρόσφατα ότι οι νέοι νόμοι θα εφαρμοστούν “με τρόπο”, υποσχόμενος ότι θα υπάρξει “στενός έλεγχος” του τρόπου εφαρμογής της νομοθεσίας και των αναφορών που λαμβάνονται. Ο σκιώδης καγκελάριος των Εργατικών στο Δουκάτο του Λάνκαστερ Pat McFadden δήλωσε στο Sky News ότι η JK Rowling δεν πρέπει να συλληφθεί και ότι δικαιούται να έχει την άποψή της.