ΚΟΣΜΟΣ

Γκουίνεθ Πάλτροου: Είχε κοιμηθεί σε συναυλία των Rolling Stones

H Γκουίνεθ Πάλτροου
H Γκουίνεθ Πάλτροου
ΑΡ

Η διάσημη ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου είχε αποκοιμηθεί κατά τη διάρκεια μίας ιστορικής συναυλίας των Rolling Stones στο Λονδίνο μαζί με τον πρώην σύζυγό της

Η Γκουίνεθ Πάλτροου αποκοιμήθηκε κατά τη διάρκεια συναυλίας των Rolling Stones στο O2 Arena ενώ παρακολουθούσε το σόου με τον πρώην πλέον σύζυγό της Κρις Μάρτιν. Η 51χρονη Αμερικανίδα σταρ δεν φάνηκε να εντυπωσιάστηκε πολύ από το «λάιβ» του εμβληματικού ροκ συγκροτήματος το 2012.

Ο σταρ του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης Nικ Γκρίμσοου αποκάλυψε ένα ξεκαρδιστικό ανέκδοτο όταν ρωτήθηκε ποιες διασημότητες έχει δει σε συναυλίες κατά τη διάρκεια των ετών του στη μουσική βιομηχανία. «Εκεί που καθόμασταν, μπορούσαμε να δούμε τον Kρις Μάρτιν και τη Γκουίνεθ Πάλτροου.

Ωστόσο έγινε ακόμη καλύτερο γιατί καθώς συνεχιζόταν η συναυλία, η Γκουίνεθ Πάλτροου αποκοιμήθηκε. Κοιμόταν βαθιά. Συνέχισε στη The Sun: «Ενώ ο Μικ Τζάγκερ, στα 75 του, έδινε πόνο στη σκηνή, εκείνη έσβηνε».

Η σταρ του Χόλιγουντ είχε στο παρελθόν δηλώσει ότι προσπαθεί να κοιμάται περίπου δέκα ώρες κάθε βράδυ, αλλά επίσης παραπονέθηκε για τους άλλους καλεσμένους που χαλαρώνουν στις δικές της εκδηλώσεις. Η ηθοποιός του Iron Man παραπονέθηκε κάποτε όταν ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον αποκοιμήθηκε κατά τη διάρκεια της προβολής της ταινίας της Emma το 1996.

Είπε: «Είναι αλήθεια, ροχάλιζε ακριβώς μπροστά μου. Έλεγα, «Ουάου, υποθέτω ότι θα γινόταν μια πραγματική ταινία επιτυχίας. Και τελικά ήταν. Οπότε παράτα μας, Μπιλ Κλίντον». Την εποχή της συναυλίας των Rolling Stones, η ηθοποιός ήταν ακόμη παντρεμένη με τον 47χρονο frontman των Coldplay. Το ζευγάρι αργότερα χώρισε το 2014 μετά από μία «συνειδητή αποσύνδεση» όπως τη χαρακτήρισε.

Η Γκουίνεθ και ο Κρις έχουν δύο παιδιά, την κόρη Apple και τον γιο Moses. Την περασμένη εβδομάδα, η σταρ του Sliding Doors μοιράστηκε μια σπάνια φωτογραφία με τη 19χρονη κόρη της που κάνει ανοιξιάτικες διακοπές από το κολέγιο. Η ιδρύτρια του GOOP πόζαρε με τα παιδιά της, ως περήφανη μητέρα.

Η οικογένεια εθεάθη να τρώει πίτσα και σαλάτα σε ένα εστιατόριο καθώς η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός απολάμβανε ένα ποτήρι λευκό κρασί στο Νάσβιλ του Τενεσί. Τον Ιούνιο του 2023, είχε πει σε ένα ενημερωτικό δελτίο του GOOP ότι «η καρδιά της είναι γεμάτη» αφού η Apple επέστρεψε στο σπίτι για το καλοκαίρι από το κολέγιο.