ΚΟΣΜΟΣ

Αρραβωνιάστηκε η Lady Gaga ; To εντυπωσιακό μονόπετρο που φούντωσε τις φήμες

H Lady Gaga
H Lady Gaga
ΑΡ

Φήμες οτι αρραβωνιάστηκε η Lady Gaga πυροδότησε μία νέα εντυπωσιακή προσθήκη στη συλλογή των κοσμημάτων της

Η Lady Gaga οποία έχει σχέση με τον Μάικλ Πολάνσκι από το 2019, εθεάθη να φορά ένα τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι στο αριστερό της δάχτυλο σε μία μία πρόσφατη βόλτα στό Χόλιγουντ.

Η 38χρονη τραγουδίστρια του «Born This Way» φορούσε ένα μακρύ μαύρο παλτό για την έξοδό της, το οποίο συνδύασε με ένα μαύρο πουκάμισο από κάτω και ένα ζευγάρι κλασικές μαύρες γόβες και μια μεγάλη τσάντα του οίκου Bottega Veneta αξίας 4.400 δολαρίων. «Δεν είδα αρκετούς ανθρώπους να σχολιάζουν το δαχτυλίδι αρραβώνων της Gaga!» σχολίασε ένας θαυμαστής στο X μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών. «Είσαι πλέον αρραβωνιασμένη;» σχολίασε ένας άλλος θαυμαστής.

Τον Μάρτιο του 2023, το RadarOnline ανέφερε ότι η Gaga και ο Πολάνσκι, ο οποίος διευθύνει τις διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις και επιχειρήσεις του συνιδρυτή του Facebook Σον Πάρκερ είχαν χωρίσει λόγω διαφωνίας για το γάμο και τα παιδιά.

«Χώρισαν πριν από μερικούς μήνες. Ήταν φιλικό. Είναι ακόμα φίλοι» δήλωνε τότε μια πηγή στο Radar Online. Ωστόσο, το ζευγάρι διέλυσε τις φήμες τον Οκτώβριο του 2023, όταν εθεάθη σε ρομαντικό ραντεβού. Η Page Six αποκάλυψε αποκλειστικά την ταυτότητα του Πολάνσκι τον Φεβρουάριο του 2020, αφού το ζευγάρι εμφανίστηκε για πρώτη φορά μαζί το 2019.

Το ζευγάρι βγαίνει από το 2019Instagram

Αν και προσπαθούν να κρατούν τη σχέση τους ιδιωτική, η Gaga τον αποκάλεσε κάποτε «όλη της τη ζωή» σε μια συνέντευξη στο Hollywood Reporter. Ο Πολάνσκι έχει συνοδεύσει την τραγουδίστρια σε πολλά σόου απονομής βραβείων, συμπεριλαμβανομένων των βραβείων BAFTA του 2022 και των βραβείων επιλογής κριτικών. Η Gaga ήταν στο παρελθόν αρραβωνιασμένη με τον πρωταγωνιστή του “Chicago Fire” Τέιλορ Κίνεϊ και τον ατζέντη ταλέντων, Κριστιάν Καρίνο