ΚΟΣΜΟΣ

Παρίσι: Έκτακτα μέτρα ασφαλείας για τον αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπαρτσελόνα

police
Photo: AP

Τα μέτρα λαμβάνονται μετά τις απειλές που διατυπώθηκαν σε ιστοσελίδες φίλα προσκείμενες στην οργάνωση Ισλαμικό Κράτος ISIS

Έκτακτα μέτρα ασφαλείας στο Παρίσι εν όψει του αυριανού αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν (PSG) με την Μπαρτσελόνα στο Parc des Princes, ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας Ζεράλντ Νταρμανέν.

Τα μέτρα λαμβάνονται μετά τις απειλές που διατυπώθηκαν σε ιστοσελίδες φίλα προσκείμενες στην οργάνωση Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ) για τρομοκρατικά χτυπήματα κατά τη διάρκεια των προημιτελικών αγώνων του Champions League.

Σημειώνεται ότι σήμερα η Άρσεναλ υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου στο Λονδίνο και η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι στην ισπανική πρωτεύουσα, ενώ αύριο η PSG θα υποδεχθεί την Μπαρτσελόνα και η Ατλέτικο Μαδρίτης την Ντόρτμουντ.

«Ναι, θα υπάρχει ειδική προστασία γύρω από το στάδιο, αλλά όχι μόνο, αφού οι τρομοκράτες μπορούν να χτυπήσουν και εκεί που δεν το περιμένουμε», ανέφερε ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών. Ο Νταρμανέν κάλεσε τους Γάλλους να μην πανικοβληθούν λέγοντας πως ανάλογες απειλές του Ισλαμικού Κράτους υπήρξαν και κατά το παρελθόν.