ΚΟΣΜΟΣ

Βόρεια Κορέα: Αυτή η γυναίκα είναι ο μυστικός έρωτας του Κιμ και η μάνα του παιδιού του

Βόρεια Κορέα: Αυτή η γυναίκα είναι ο μυστικός έρωτας του Κιμ και η μάνα του παιδιού του

Βόρεια Κορέα: Τι αποκαλύπτει πρώην υπάλληλος της υπηρεσίας πληροφοριών 

Μια ποπ σταρ της Βόρειας Κορέας εθεάθη να βγαίνει με τον Κιμ Γιονγκ Ουν εν μέσω φημών ότι είναι το κρυφό του πάθος και μάλιστα ότι γέννησε το παιδί του.

Έχοντας εγκαταλείψει τον ρόλο της στο κορυφαίο κοριτσίστικο συγκρότημα της Βόρειας Κορέας, το Moranbong Band, η Hyon Song-wol εργάζεται πλέον στην προσωπική γραμματεία του Βορειοκορεάτη ηγέτη.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, την περασμένη εβδομάδα εθεάθη μαζί με τον Κιμ στην Πιονγκγιάνγκ, όπου την είδαν προσκολλημένη στο τηλέφωνό της, ενώ οι άλλοι βοηθοί κρατούσαν μανιωδώς σημειώσεις.

Ο Choe Su-yong, πρώην υπάλληλος της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (NIS) στη Νότια Κορέα, ισχυρίζεται ότι η σχέση τους είναι κάτι παραπάνω από επαγγελματική και μαζί έχουν αποκτήσει ένα παιδί που ονομάζεται Kim Il-bong.

Ο Choe δήλωσε πρόσφατα στους Korea Times ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν έχει επίσης έναν γιο με τη σύζυγό του, Ri Sol-ju, αλλά το αγόρι αυτό είναι πολύ «χλωμό και αδύνατο».

Μιλώντας στην εφημερίδα Chosun Ilbo, μίλησε για το πόσο διαφορετικά είναι τα δύο ετεροθαλή αδέρφια. «Ο νόθος γιος, ο Kim Il-bong, είναι γεροδεμένος, αλλά ο πρώτος γιος που γεννήθηκε από τη σύζυγο του είναι αδύνατος σε βαθμό που να περιγράφεται ως αξιολύπητος».

Σύμφωνα με τον Choe, ο Κιμ Γιονγκ Ουν γνώρισε τη Hyon Song-wol όταν ήταν ακόμη στο σχολείο στην Ελβετία.