ΚΟΣΜΟΣ

Μπομπ Μενέντεζ: Όταν η σύζυγός του ξαφνικά έφυγε μαζί του ταξίδι και δηλώθηκε ως... αγνοούμενη

Menendez
Photo: AP

Tην Άνοιξη του 2018, έφυγε «άρον-άρον» από το σπίτι της αφήνοντας μάλιστα φώτα και τηλεοράσεις αναμμένα στο σπίτι της για να πάει ταξίδι με τον γερουσιαστή

Eξ αρχής σκανδαλώδης ήταν η σχέση του πρώην γερουσιαστή των ΗΠΑ Μπομπ Μενέντεζ με τη σύζυγό του, καθώς όταν άρχισαν να βγαίνουν τα πρώτα τους ραντεβού εκείνη εξαφανίστηκε «από προσώπου γης» για μια εβδομάδα.

Τα οικεία της πρόσωπα ανησύχησαν και πιο συγκεκριμένα ο τότε σύντροφός της ο οποίος την δήλωσε ως αγνοουμένη στις αρχές.


Όπως αναφέρει σε σχετικό της δημοσίευμα η NYP, η Nadine Arslanian την Άνοιξη του 2018, έφυγε «άρον-άρον» από το σπίτι της αφήνοντας μάλιστα φώτα και τηλεοράσεις αναμμένα στο σπίτι της στο Englewood Cliffs, στο New Jersey, χωρίς καν τα παιδιά της να γνωρίζουν πού βρισκόταν.

Όσον αφορά την τότε σχέση της, ίσα που μπήκε στον κόπο να αφήσει ένα πρόχειρο και ιδιαιτέρως περίεργο, δακτυλογραφημένο σημείωμα, στην πόρτα.

Στη συνέχεια, πέταξε κρυφά για να συνοδεύσει σε εβδομαδιαία αποστολή με τον Menendez, τον Δημοκρατικό γερουσιαστή του New Jersey, στη Δομινικανή Δημοκρατία.