ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Άνοιξε η γη και «κατάπιε» δύο αυτοκίνητα

ΗΠΑ: Άνοιξε η γη και «κατάπιε» δύο αυτοκίνητα
Τοπική αστυνομία της περιοχής Las Cruces

Στο σημείο δυνάμεις της Πυροσβεστικής

Άνοιξε η γη και «κατάπιε» δύο αυτοκίνητα έξω από την αυλή μιας οικογενειακής κατοικίας. Η τεράστια τρύπα, πλάτους 9 μέτρων, δημιουργήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, οδηγώντας στην εκκένωση τριών γειτονικών σπιτιών από την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Las Cruces (πόλη στην αμερικανική πολιτεία του Νέου Μεξικό) ως μέτρο ασφαλείας.

Ο Αμερικανικός Ερυθρός Σταυρός κλήθηκε επίσης στο Las Cruces του Νέου Μεξικού για να βοηθήσει όσους εκκενώθηκαν. Τα συνεργεία έκτακτης ανάγκης έσπευσαν στο σημείο γύρω στις 9.30 το βράδυ. Ωστόσο, δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί. Οι τοπικές εταιρείες κοινής ωφέλειας κλήθηκαν επίσης στο σημείο.

Η εταιρεία Regal Ridge Street διέκοψε προσωρινά την κυκλοφορία μέχρι οι μηχανικοί να διαπιστώσουν αν υπήρχε περαιτέρω ζημιά στο οδόστρωμα. Στη συνέχεια, οι ομάδες παρέμειναν στο σημείο. Μάλιστα, φωτογραφίες από το συμβάν έκαναν τον γύρο του διαδικτύου. Σ’ αυτές φαίνονται τα αυτοκίνητα που έχουν βρεθεί στον «πυθμένα» της τρύπας.

Να σημειωθεί πως νωρίτερα φέτος, μια γυναίκα στη Ρωσία βίωσε ένα παρόμοιο περιστατικό όταν το αυτοκίνητό της έπεσε με το καπό μπροστά σε μια τεράστια τρύπα στην άσφαλτο, σύμφωνα με τα όσα είχε αναφέρει η Mirror US.

Αντίστοιχα, στο Ροστόφ της Ρωσίας, ένα Mitsubishi Colt έπεσε σε μια τεράστια τρύπα, όταν κατέρρευσε ο υπόνομος κάτω από τον δρόμο με τους αυτόπτες μάρτυρες να μένουν άναυδοι. Γρήγορα, περαστικοί έφεραν μια σκάλα για να βοηθήσουν, ενώ η οδηγός, η Ιρίνα, κατάφερε να βγει από το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου της. Μάλιστα, η ίδια βίωσε τρομακτικές στιγμές παγιδευμένη προτού τη βοηθήσουν να σωθεί.

Επίσης, μια τεράστια τρύπα, τόσο μεγάλη όσο ένα αυτοκίνητο, εμφανίστηκε ξαφνικά στη μέση ενός δρόμου του Λονδίνου πέρυσι, καταπίνοντας σχεδόν ένα κοντινό ταχυδρομείο. Οι κάτοικοι της οδού Dunvegan Road στο Eltham, στο Greenwich, σοκαρίστηκαν όταν αντίκρισαν την τεράστια τρύπα.

*Με πληροφορίες από Daily Star