Ελβετία: Γυμνός άνδρας σκότωσε γυναίκα σε πάρκο - Επιτέθηκε σε δεκάδες άτομα, ουρλιάζοντας

Ο φερόμενος δράστης της επίθεσης συνελήφθη στο σημείο του εγκλήματος
Ελβετία: Γυμνός άνδρας σκότωσε γυναίκα σε πάρκο - Επιτέθηκε σε δεκάδες άτομα, ουρλιάζοντας
Daily Mail
2'

Μία γυναίκα σκοτώθηκε από έναν άνδρα, ο οποίος, γυμνός, επιτέθηκε σε πολλά άτομα, ουρλιάζοντας, σε πάρκο της Ελβετίας.

Η γυναίκα, η οποία έκανε τζόγκινγκ δέχθηκε επίθεση λίγο πριν τις 8 το βράδυ στο πάρκο Βίλα Άλμα την Τρίτη, ενώ περαστικοί σήμαναν συναγερμό, όταν ο νεαρός, 19 ετών άρχισε να επιτίθεται σε άτομα που βρίσκονταν στο πάρκο, ενώ οι Αρχές, φτάνοντας στο σημείο, εντόπισαν την γυναίκα να κείτεται στο έδαφος, σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο θύτης, ελβετικής καταγωγής βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του πάρκου και τέθηκε άμεσα υπό κράτηση, με τα τοπικά μέσα να αναφέρουν ότι ο άνδρας επιτέθηκε στην γυναίκα, «με θόρυβο και εντελώς γυμνός», προτού συλληφθεί.

Το θύμα βρισκόταν ξαπλωμένο στο γρασίδι, δίπλα στην όχθη της λίμνης Ζυρίχης, όταν ανακαλύφθηκε, ωστόσο δυστυχώς παρά τις προσπάθειες ανάνηψης, ξεψύχησε στο σημείο εξαιτίας των σοβαρών τραυμάτων της. Η γυναίκα ακόμα δεν έχει ταυτοποιηθεί.

«Δεν θα μπορούσε να είναι ατύχημα κολύμβησης, γιατί το σημείο δεν είναι τόσο εύκολα προσβάσιμο. Είναι ένα στενό μέρος, προσβάσιμο μόνο από μία επίσης στενή σκάλα», είπε ντόπιος.

«Υπάρχουν πολλά νεαρά άτομα στο πάρκο τα απογεύματα. Είναι τρελό αυτό που συνέβη. Σοκαρίστηκα πολύ όταν το έμαθα», είπε άλλος κάτοικος της περιοχής.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο φερόμενος δράστης την Τρίτη είχε τραυματίσει και άλλη μία γυναίκα, η οποία έφερε ελαφρά τραύματα, ενώ είναι σε εξέλιξη έρευνα για το τι ακριβώς χρησιμοποίησε ο 19χρονος για να επιτεθεί στα θύματά του. Λεπτομέρειες για την ταυτότητά του ή το περιστατικό δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή