Ρωσικά ΜΜΕ: Έρχεται λίστα «ανεπιθύμητων» για τον Ζελένσκι, Ουκρανών αιχμαλώτων πολέμου

Η αρχισυντάκτρια του ρωσικού καναλιού θα αποκαλύψει τα ονόματα των Ουκρανών αιχαμλώτων πολέμου που αρνείται να ανταλλάξει ο Ουκρανός πρόεδρος
AZOV
Το προσωπικό του Ερυθρού Σταυρού περνά με τα οχήματά του στο χαλυβουργείο Azovstal της πολιορκημένης Μαριούπολης για να παρακολουθήσει την εκκένωση Ουκρανών στρατιωτών από το εργοστάσιο χάλυβα
Αρχείου Associated Press
1'

Σε νέες αποκαλύψεις αναμενεται να προβεί η αρχισυντάκτρια του ρωσικού RT Margarita Simonyan, η οποία προανήγγειλε ότι θα δημοσιεύσει τη λίστα των «ανεπιθύμητων» για τον πρόεδρο Ζελένσκι, Ουκρανών αιχμαλώτων πολέμου.

«Έχω πλήρεις καταλόγους 500 Ουκρανών αιχμαλώτων πολέμου, τους οποίους το Κίεβο αρνείται να ανταλλάξει εδώ και τέσσερις μήνες. Ο Ζελένσκι έχει επιλέξει 38 άτομα - από το Αζόφ και αλλού - και είναι έτοιμος να πάρει μόνο αυτά. Η Ουκρανία δεν χρειάζεται τους υπόλοιπους Ουκρανούς στρατιώτες», έγραψε η Σιμονιάν στο κανάλι της στο Telegram.

«Οι λίστες περιλαμβάνουν πλήρη ονόματα και ημερομηνίες γέννησης. Θα το δημοσιεύσω ολόκληρο απόψε. Νομίζω ότι θα είναι ενδιαφέρον για τις συζύγους, τις μητέρες και τους Ουκρανούς πολίτες γενικά να το διαβάσουν» καταλήγει στην ανάρτησή της.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή