ΚΟΣΜΟΣ

Βιβλίο της Μόνικα Λεβίνσκι: Τα όργια και τα sex toys του προέδρου

Βιβλίο της Μόνικα Λεβίνσκι: Τα όργια και τα sex toys του προέδρου

Ιστορίες σεξ, μυστικών και οργίων στο οβάλ γραφείο υπόσχεται να αποκαλύψει το βιβλίο της Μόνικα Λεβίνσκι, η οποία μετά από χρόνια σιωπής αποφάσισε τώρα, που πλησιάζει τα σαράντα, να εξαργυρώσει τις εμπειρίες της με τον πρώην πλανητάρχη.

Η Λεβίνσκι έχει ξεκινήσει ήδη επαφές με εκδοτικούς οίκους. Σύμφωνα με πηγές του περιβάλλοντός της, οι ερωτικές αναμνήσεις της θα της αποφέρουν ένα συμβόλαιο 12 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το βιβλίο θα περιέχει ερωτικές επιστολές που έστειλε στον Μπιλ Κλίντον. Σε αυτές εκφράζει την αγάπη της για τον Αμερικανό πρώην πρόεδρο και περιγράφει πώς θα μπορούσε να τον κάνει πολύ πιο ευτυχισμένο από τη Χίλαρι.

Επίσης, αποκαλύπτει ότι πρώην πλανητάρχης είχε «ακόρεστη επιθυμία για ομαδικό σεξ, όργια και χρήση ερωτικών παιχνιδιών όλων των ειδών».

Επίσης, η Λεβίνσκι γράφει ότι ο Μπιλ Κλίντον χαρακτήριζε τη Χίλαρι «κρύα» και «γελούσε» για την «ανύπαρκτη σεξουαλική τους ζωή».

Στα 14 χρόνια που πέρασαν από τότε που η εκπαιδευόμενη στο Λευκό Οίκο έδωσε στη δημοσιότητα το διάσημο φόρεμα που «έκαψε» τον πρώην πρόεδρο, η Λεβίνσκι τελείωσε τις σπουδές της, δούλεψε λίγο σαν δημοσιογράφος και λάνσαρε μια αποτυχημένη σειρά γυναικείων τσαντών.

«Δεν μπορεί να βρει δουλειά λόγω του Κλίντον», λέει ένας φίλος της. «Με κάποιον τρόπο πρέπει να κάνει λεφτά», ομολογεί κυνικά.