Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έχει αυτή η γυναίκα στο πρόσωπο της!

Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έχει αυτή η γυναίκα στο πρόσωπο της!
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Απίστευτο αυτό που ζει!

Έδινε μάχη με την υπερβολική τριχοφυΐα από τότε που ήταν έφηβη, τελικά όμως αποφάσισε στο πλαίσιο εκστρατείας για τα άτομα που πάσχουν από καρκίνο του προστάτη, να «κόψει» το καθημερινό ξύρισμα και να αφήσει μούσι.

Ο λόγος για την Siobhain Fletcher, 36 ετών, από το Staffordshire της Βρετανίας, η οποία συνήθιζε να ξυρίζει το τρίχωμα που εμφανιζόταν στο πρόσωπό της, με αποτέλεσμα πολλοί να την περνούν για άντρα και να την κοροϊδεύουν.

Την έκαναν μάλιστα να νιώθει τόσο άσχημα που αναγκάστηκε να περάσει χρόνια κλεισμένη μέσα στο σπίτι της καθώς η αυτοπεποίθηση της είχε πιάσει πάτο.

Όταν όμως ένας φίλος της είπε ότι άφηνε μουστάκι στο πλαίσιο της εκστραστείας «Movember» με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για τους ανθρώπους που πάσχουν από καρκίνο του προστάτη, η 36χρονη Siobhain βρήκε την αφορμή να κάνει το ίδιο αφήνοντας τις τρίχες της να μεγαλώσουν.

Η Siobhain που έχει δοκιμάσει διάφορες μεθόδους αποτρίχωσης αλλά δεν διαθέτει τα χρήματα να κάνει λέιζερ αρχικά δε γνώριζε τι προκαλούσε το φαινόμενο αυτό. Όταν όμως επιχείρησε να κάνει παιδιά οι γιατροί διέγνωσαν ότι είχε πολυκυστικές ωοθήκες, κάτι που προκαλεί υπερβολική τριχοφυΐα.

Σήμερα, η 36χρονη βρετανίδα δηλώνει αποφασισμένη να διατηρήσει το μούσι στο πρόσωπό της εκτός κι αν δεν μπορέσει να αντέξει τη φαγούρα.

PHOTO GALLERY