ΚΟΣΜΟΣ

Η κρίση την ανάγκασε να γίνει πόρνη

Η κρίση την ανάγκασε να γίνει πόρνη

Η οικονομική κρίση που πλήττει τη γειτονική Ιταλία ανάγκασε μια 40χρονη νοικοκυρά να εκδίδεται, προκειμένου να μπορέσει να συντηρήσει την οικογένειά της.

Η 40χρονη Φραντσέσκα που μέχρι πρότινος διατηρούσε ινστιτούτο ομορφιάς έκλεισε την επιχείρησή της λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα La Repubblica, η Φραντέσκα ομολογεί ότι συναντά τους πελάτες της μετά τα ψώνια στο σούπερ-μάρκετ, ενώ συμπληρώνει ότι με τα χρήματα που κερδίζει, περίπου 7.000 ευρώ το μήνα, πληρώνει την εφορία και τους λογαριασμούς.

Ωστόσο, ο σύζυγός της δεν έχει ιδέα για τις δραστηριότητες της 40χρονης και γι' αυτό όταν πριν από λίγο καιρό η αστυνομία έκανε έφοδο σε ένα διαμέρισμα που είχε νοικιάσει η Φραντσέσκα μαζί με άλλες νοικοκυρές ή άνεργες ως «χώρο εργασίας», η Φραντσέσκα ζήτησε απεγνωσμένα «διακριτικότητα».

Έκπληξη πάντως προκαλεί η απάντησή της στην ερώτηση αν μπορούσε να βρει άλλη λύση για το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει: «Μια ημέρα ένας πελάτης που με είδε να κλαίω με ρώτησε αν θα προτιμούσα να φροντίζω ηλικιωμένους. Εγώ όμως να πλένω πισινούς γέρων; Δεν είμαι κατάλληλη για αυτό».