Απαράδεκτος πατέρας, άφησε τα μωρά στο κρύο για να πιει μια μπύρα!

Απαράδεκτος πατέρας, άφησε τα μωρά στο κρύο για να πιει μια μπύρα!

Ο απαράδεκτος αυτός πατέρας βγήκε για τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια της οικογένειας στο Cardiff, της Ουαλίας....


Κουράστηκε πολύ όμως, όπως φαίνεται και ήθελε λίγο να χαλαρώσει! Στο δρόμο του βρέθηκε μία παμπ και αποφάσισε να μπει μέσα να πιει μια μπύρα!

Στην Αγγλία όμως δεν επιτρέπεται να μπαίνουν σε τέτοια μαγαζιά άτομα κάτω των 18. Έτσι ο πανέξυπνος πατέρας άφησε τα δύο μωράκια του στο καροτσάκι τους έξω από το μαγαζί! Η θερμοκρασία εκείνη τη μέρα ήταν μόνο 8 βαθμοί Κελσίου, και εκτός αυτού ο δρόμος στον οποίο παράτησε τα μωρά του είναι ένας από τους πιο πολυσύχναστους της Αγγλικής πόλης.

Ένας περαστικός είδε τα 2 μωράκια έξω από την παμπ να ξεπαγιάζουν και να προσπαθούν να κατέβουν κάτω από καρότσι. Μπήκε μέσα στην παμπ να ψάξει για τον υπεύθυνο της κατάστασης, όπου με τη βοήθεια του προσωπικού, διαπίστωσε πως ο πατέρας έπινε μπύρα και κάπνιζε σε έναν κήπο πίσω από το μαγαζί! Ούτε καν δηλαδή τα έβλεπε από μέσα!

Ο περαστικός άρχισε να κατσαδιάζει τον ανεύθυνο πατέρα και κάλεσε την αστυνομία. Μέχρι όμως να φτάσει στο μαγαζί αυτός εξαφανίστηκε και τώρα αναζητείται για να του απαγγελθούν κατηγορίες!