Δωρεά από το ραδιοσταθμό στην οικογένεια της νοσοκόμας της Κέιτ

Δωρεά από το ραδιοσταθμό στην οικογένεια της νοσοκόμας της Κέιτ

Στην οικογένεια της νοσοκόμας που αυτοκτόνησε, επειδή έδωσε πληροφορίες για την εγκυμοσύνη της Κέιτ Μίντλετον, θα παραχωρήσει ο αυστραλιανός ραδιοφωνικός σταθμός που βρίσκεται πίσω από την τηλεφωνική φάρσα, τα έσοδα από τις διαφημίσεις ως το τέλος του χρόνου.

Η μητρική εταιρεία του σταθμού Sydney radio station 2Day FM ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει όλα τα έσοδα από τις διαφημίσεις, με ελάχιστη συνεισφορά το ποσό των 500.000 δολαρίων Αυστραλίας (525.000 δολάρια ΗΠΑ), σε ένα ταμείο στη μνήμη της νοσοκόμας Τζασίντα Σαλντάνια, η οποία απάντησε στο τηλεφώνημα-φάρσα, στο νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν η έγκυος Κέιτ.

Η εταιρεία έθεσε σε διαθεσιμότητα τους δυο ραδιοφωνικούς παραγωγούς, Μελ Κρεγκ και Μάικλ Κρίστιαν, «έκοψε» το πρόγραμμά τους «Hot 30» και ανέστειλε τη μετάδοση διαφημίσεων λόγω του θανάτου της Σαλντάνια. Σύμφωνα με την εταιρεία, η μετάδοση των διαφημίσεων από το σταθμό θα επαναληφθεί από την Πέμπτη.

«Πρόκειται για μια φοβερή τραγωδία και η σκέψη μας είναι στην οικογένειά της», δήλωσε ο διευθυντής της Southern Cross Chief, Ρις Χόλεραν.

«Ελπίζουμε ότι η συνεισφορά μας στο ταμείο αυτό θα είναι για την οικογένεια της Σαλντάνια η υποστήριξη που χρειάζεται σε αυτή τη δύσκολη στιγμή», τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Ονόμασαν Ομπάμα αρχαία σαύρα!

Δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων