ΣΟΚ: Σχεδίαζαν να ευνουχίσουν και να σκοτώσουν τον Justin Bieber!

ΣΟΚ: Σχεδίαζαν να ευνουχίσουν και να σκοτώσουν τον Justin Bieber!

Ένα απίστευτο σχέδιο δολοφονίας αποκαλύφθηκε με τη σύλληψη ενός άνδρα στις ΗΠΑ, με στόχο τον pop star Τζάστιν Μπίμπερ.

Ο άνδρας ονόματι Mark Staake θα εκτελούσε μαζί με τον ανιψιό του Tanner Ruane το φρικιαστικό σχέδιο, που εκτός από τη δολοφονία του τραγουδιστή περιλάμβανε και τον ευνουχισμό του!

Εγκέφαλος του σχεδίου ήταν ένας βαρυποινίτης, ο Dana Martin, ο οποίος είχε βιάσει και σκοτώσει ένα 15χρονο κορίτσι το 2000 στο Βερμόντ των ΗΠΑ.

Ο Martin είχε στρατολογήσει τον πρώην συγκρατούμενό του Staake, να φέρει εις πέρας τέσσερις ανατριχιαστικές δολοφονίες, ενόψει της απελευθέρωσής του!

Το πρώτο θύμα θα ήταν ο Μπίμπερ. Σύμφωνα με το σχέδιο, ο Staake θα έκανε το φόνο και ο ανιψιός του θα έκοβε τα γεννητικά όργανα του τραγουδιστή.

Τα πράγματα για τους κακοποιούς όμως «στράβωσαν», όταν ο Staake συνελήφθη στο Βερμόντ, αφήνοντας έτσι μόνο του τον ανιψιό του να υλοποιήσει το σχέδιο. Σύντομα όμως συνελήφθη και ο Ruane στη Νέα Υόρκη, ο οποίος είχε ήδη προμηθευτεί τα απαραίτητα εργαλεία για το φόνο και τον ευνουχισμό, όπως ένα κλαδευτήρι!

Το πιο περίεργο στοιχείο της υπόθεσης είναι ότι ο εγκέφαλος του σχεδίου φέρεται να είναι φανατικός θαυμαστής του Μπίμπερ, ο οποίος μάλιστα έχει και tattoo στη γάμπα του με το πρόσωπο του σταρ!