ΚΟΣΜΟΣ

Αισιόδοξος για την πορεία της Ελλάδας ο Μάρτιν Σουλτς

Αισιόδοξος για την πορεία της Ελλάδας ο Μάρτιν Σουλτς

Αισιόδοξος για την πορεία της Ελλάδας εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, μιλώντας μέσω τηλεδιάσκεψης σε ημερίδα με θέμα «Αγροτική και Περιφερειακή Πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης - Εναλλακτικός Τουρισμός - Προοπτικές Ανάπτυξης της Κοιλάδας του Αχελώου», η οποία πραγματοποιήθηκε στο Περδικάκι Αιτωλοακαρνανίας.

«Οι Έλληνες έχουν καταβάλει τεράστιες προσπάθειες και θυσίες για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας», αναγνώρισε ο Μάρτιν Σουλτς, και συνέχισε: «Πιστεύω πως η κατάσταση θα ξεκινήσει να σταθεροποιείται και ο ελληνικός λαός που υποφέρει τόσο πολύ, μπορεί να ξεκινήσει να προσμένει την ανάταση. Θέλω να σας στείλω ένα θετικό και αισιόδοξο μήνυμα για το κοινό μας μέλλον».

Εξέφρασε μάλιστα τη βεβαιότητά του ότι η Ελλάδα θα επιστρέψει στην οικονομική σταθερότητα.

«Τα τελευταία χρόνια, με την προηγούμενη ιδιότητά μου αλλά και τώρα ως Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, είχα την ευκαιρία να σας εκφράσω τη σταθερή μου υποστήριξη. Πιστεύω ακράδαντα πως η Ελλάδα, με τη μεγάλη Ιστορία της, με τις πανέμορφες περιοχές της, με τη φυσική της ομορφιά και τη γεωπολιτική της σημασία, είναι ένα πολύτιμο μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θα φτάσει ξανά στην οικονομική σταθερότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά.