Κωμικοτραγικό: Ηλικιωμένοι ληστές παρίσταναν τις... κούκλες σε βιτρίνα

Κωμικοτραγικό: Ηλικιωμένοι ληστές παρίσταναν τις... κούκλες σε βιτρίνα

Αν και επαγγεματίες, οι τρεις διαρρήκτες στη Ρώμη κατάφεραν να φέρουν στο νου κωμικές ταινίας, καθώς συνελήφθησαν την ώρα που κρύβονταν σε μια βιτρίνα προσπαθώντας να κάνουν τις κούκλες.


Οι τρεις άνδρες, ετών 55, 70 και 78 φέρονται να μπήκαν σε ένα μαγαζί με ρούχα, στην πλατεία Φιούμε, τα ξημερώματα της Κυριακής με στόχο να κλέψουν λεία αξίας εκατό χιλιάδων ευρώ...

Ωστόσο έκαναν τόσο θόρυβο και ενόχλησαν έναν γείτονα ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία.

Οταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο μαγαζί βρήκαν τα κλοπιμαία μέσα σε μεγάλες τσάντες σκουπιδιών, αλλά πουθενά τους διαρρήκτες, ωστόσο, παρατήρησαν κάποια κίνηση στη βιτρίνα με τις κούκλες.

Δεν χρειάστηκε πολλή ώρα για να «αναγνωρίσουν» τον 70χρονο Βιτόριο Λαουντάνι και τον 78χρονο Τομάσο Μπονάρντι οι οποίοι παρίσταναν τις κούκλες. Εκείνο που τους πρόδωσε ήταν ότι έτρεμαν τα χέρια τους.

Ο τρίτος της συμμορίας, ο 55χρονος Λουτσιάνο Λικιόρι, είχε βρει καταφύγιο σε άλλο σημείο του μαγαζιού, αλλά τελικά συνελήφθη και ο ίδιος.

Και οι τρεις ληστές έχουν μεγάλο φάκελο στην αστυνομία, καθώς είναι «βετεράνοι» στις ληστείες κάτι που φανερώνει και η ηλικία τους.