Προϊόν μοντάζ το βίντεο με τον χρυσαετό που έκανε το γύρο του κόσμου

Προϊόν μοντάζ το βίντεο με τον χρυσαετό που έκανε το γύρο του κόσμου

Προϊόν μοντάζ είναι τελικά το βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube και δείχνει ένα χρυσαετό να αρπάζει με τα νύχια του ένα μωρό από το πάρκο, όπως παραδέχθηκε η σχολή Τρισδιάστατης Κινηματογραφίας NAD του Μόντρεαλ.

Η παραδοχή της σχολής έρχεται μια ημέρα αφότου κυκλοφόρησε το βίντεο στο youtube, προκαλώντας αίσθηση σε περισσότερους από 5 εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου.

Μέσω δημοσίευσης στο blog της σχολής, το Κέντρο Τρισδιάστατης Κινηματογραφίας ανακοίνωσε ότι το εν λόγω βίντεο δεν απεικονίζει σκηνή από την πραγματικότητα αλλά ήταν μια εργασία των φοιτητών της σχολής.

«Τόσο ο χρυσαετός όσο και το παιδί ήταν δημιουργήματα της τρισδιάστατης κινηματογραφίας και μονταρίστηκαν ώστε να είναι αληθοφανές το περιστατικό», δήλωσαν οι φοιτητές.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι φοιτητές της εν λόγω σχολής έχουν προκαλέσει αίσθηση και με άλλες συνθέσεις βίντεο, όπως δείχνοντας έναν πιγκουΐνο να δραπετεύει από τον ζωολογικό κήπο «Μπιοντόμ» του Μόντρεαλ.

Βιολόγοι και καθηγητές από όλο τον κόσμο από χθες συζητούσαν σε τηλεοπτικά παράθυρα αν το βίντεο απεικονίζει αληθινή σκηνή.

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτο: Αετός άρπαξε μωρό (vid)

Αμφιβολίες για τη γνησιότητα του βίντεο με τον... απαγωγέα χρυσαετό