Οι πιο περίεργες τηλεφωνικές φάρσες

Οι πιο περίεργες τηλεφωνικές φάρσες

Έξαλλο είναι το βρετανικό αστυνομικό Σώμα, καθώς τις ημέρες των εορτών που έχει τον περισσότερο φόρτο εργασίας, ασυνείδητοι φαρσέρ τηλεφωνούν και τους επιβαρύνουν στέλνοντάς τους σε ανύπαρκτες... επικίνδυνες αποστολές.


Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι πιο περίεργες φάρσες της χρονιάς που πέρασε και η αστυνομία απευθύνει έκκληση στους πολίτες να τηλεφωνούν στην άμεσο δράση μόνο όταν αντιμετωπίζουν ουσιαστικό πρόβλημα και όχι για να αστειευτούν για να μην αποδυναμώνεται η ισχύς των δυνάμεων ασφαλείας και να επικεντρώνεται η δυναμική τους εκεί που υπάρχει πραγματικό θέμα για αστυνομική επέμβαση.

Το αστυνομικό τμήμα του Great Manchester δέχεται καθημερινά 1.371 κλήσεις, ενώ την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς το νούμερο αγγίζει τις 3.016 κλήσεις!

Άνδρας τηλεφώνησε στην αστυνομία παραπονούμενος ότι κλέφτης του άρπαξε το βάζο με τη μαρμελάδα από την τσάντα του, γυναίκα διαμαρτυρήθηκε ότι την παρακολουθεί μέχρι την πόρτα του σπιτιού της ένας... σκύλος και άνδρας εντόπισε στη μέση του δρόμου... ένα κοτόπουλο!

Η πιο άσχημη φάρσα που έκανε άτομο, ήταν για να καταγγείλει τον δολοφόνο σε μία... τηλεοπτική σειρά που παίζει αυτόν τον καιρό στη βρετανική τηλεόραση.

Ο φαρσέρ είπε ότι τον λένε "Alan Sugar" (δηλαδή Άλαν Γλυκούλη) και ήθελε να καταγγείλει τη δολοφονία του Carl King στην 40ή επέτειο της σειράς. «Το έκανε ο Cameron και θα την πληρώσει η Chaz. Το ξέρω ότι έχει άσχημα μαλλιά αλλά δεν θα έπρεπε να πάει φυλακή για τα σκυλίσια μαλλιά της εντάξει;» είπε στους αστυνομικούς ο φαρσέρ.