Γερμανός «Γιόζεφ Φριντλ» απέκτησε 8 παιδιά με την κόρη του

Ένας 48χρονος άνδρας που βίαζε την κόρη του και τα δύο θετά παιδιά του -με τη θετή του κόρη απέκτησε οκτώ...

Ένας 48χρονος άνδρας που βίαζε την κόρη του και τα δύο θετά παιδιά του -με τη θετή του κόρη απέκτησε οκτώ παιδιά- πρόκειται να παρουσιαστεί την προσεχή Τρίτη ενώπιον της δικαιοσύνης, ανακοινώθηκε σήμερα από γερμανικό δικαστήριο.

Σήμερα η θετή του κόρη είναι 27 ετών και τα επτά παιδιά της –αφού το όγδοο πέθανε- είναι ηλικίας από 15 έως 11 χρόνων. Όλα τα χρόνια ζούσε κάτω από την ίδια στέγη με τους θετούς γονείς της που της ασκούσαν μεγάλο ψυχολογικό πόλεμο, όπως κατάγγειλε η δικηγόρος της.

Ο άνδρας που θα κληθεί να απολογηθεί την Τρίτη για τις σεξουαλικές επιθέσεις του κατά παιδιών και ανηλίκων ενώπιον του δικαστηρίου της πόλη Κομπλένς κατηγορείται για 350 περιπτώσεις σεξουαλικών εγκλημάτων, όπως ανέφερε εκπρόσωπος του δικαστηρίου, επιβεβαιώνοντας και άρθρο της εφημερίδας «Rhein Zeitung».

Η υπόθεση αυτή ξαναφέρνει στη μνήμη την παρόμοια φρικτή ιστορία με πρωταγωνιστή τον αυστριακό Γιόζεφ Φριντλ που καταδικάστηκε το 2009 σε ισόβια κάθειρξη γιατί ασελγούσε στην κόρη του Ελίζαμπεθ επί 24 χρόνια και έκανε μαζί της επτά παιδιά.