Επικίνδυνα παιχνίδια τους οδήγησαν στο θάνατο

Νεκροί βρέθηκαν τα ξημερώματα δύο φοιτητές στο μετρό της Μόσχας καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες χτύπησαν σε εξοπλισμό που...

Νεκροί βρέθηκαν τα ξημερώματα δύο φοιτητές στο μετρό της Μόσχας καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες χτύπησαν σε εξοπλισμό που βρίσκεται μέσα στη σήραγγα ενώ ταξίδευαν πάνω στην οροφή ενός βαγονιού.


"Το πτώμα ενός φοιτητή 19 ετών του Πανεπιστήμιου Τουρισμού βρέθηκε γύρω στα μεσάνυχτα πάνω στην οροφή του πρώτου βαγονιού μιας αμαξοστοιχίας του μετρό. Έχασε τη ζωή του από πολλαπλά τραύματα", έκανε γνωστό στο πρακτορείο Itar-Tass αστυνομική πηγή.

Ο άλλος νεαρός, φοιτητής στο Παιδαγωγικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας, βρέθηκε πάνω στις σιδηροτροχιές ανάμεσα στους σταθμούς Κουντσέφκαγια και Πιονέρσκαγια της ίδιας γραμμής του μετρό. Έχασε κι αυτός τη ζωή του από πολλαπλά τραύματα, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

"Η προκαταρκτική έρευνα έδειξε πως οι φοιτητές είχαν ανέβει πάνω στην οροφή των βαγονιών του μετρό και στη συνέχεια χτύπησαν πάνω σε εξοπλισμό μέσα στη σήραγγα", πρόσθεσε η αστυνομική πηγή.

Σύμφωνα με τις επίσημες στατιστικές, 150 ως 300 άνθρωποι βρίσκουν κάθε χρόνο το θάνατο στο μετρό της Μόσχας, πέφτοντας στις γραμμές από ατύχημα ή για να αυτοκτονήσουν, μετέδωσε το πρακτορείο Ιντερφάξ.